sâmbătă, 4 februarie 2017

Liviu Dragnea provoaca "tineriada"

In ultimii ani credeam ca patriotismul, iubirea de tara si mandria de a fi roman intr-o tara libera, raman doar niste sloganuri de folosit in anumite intalniri. Cu mare bucurie am realizat in ultimile zile ca aceste cuvinte, in timp, au fost transformate in valori adevarate si ca romanii ies in strada sa le apere. Constiinta natiunii a inregistrat un progres enorm atata vreme cat se pot aduna intr-un suflu sa apere niste idei.
Protestele din ultima vreme, asa numita acum ‘tineriada’, dovedesc clar ca Romania nu mai este o tara de vandut la ‘second hand’ cum se facea inainte (metoda de vindere a companiilor pe 1 leu), iar tineretul actual isi asuma responsabilitatea de a duce tara mai departe. Poate ca ii vedem in metrou cu castile in urechi, jucandu-se mereu pe telefon, nefiind atenti la ceea ce se petrece in jur, oarecum nepoliticosi, insa cu multe idealuri si dorinte. Iar principala dorinta este sa ramana in Romania! Parintii lor nu au reusit sa se realizeze in Romania, asa ca au preferat sa fie generatia ‘capsunarilor’, insa sa sustina din afara economia tarii. Oricum ar fi si unii si altii participa la cresterea Romaniei.
In 27 de ani de libertate, nici un guvern nu a reusit sa scoata in relief atat de bine valorile care ne calazuiesc acum! Guvernul actual a reusit sa adune intr-un glas o tara intreaga si sa aprinda flacara unei noi revolutii! Este vorba de revolutia copiiilor de data asta! Sunt cei care poate nu au drept de vot, insa vor sa traiasca intr-o tara libera, fara coruptie si care sa respecte legile! Dupa 27 de ani se lupta din nou pentru libertate! De data asta pasnic, insa ferm. In ultimile zile, toata Romania are 2 job-uri: dimineata la cel obisnuit, iar seara ca protestatar!

Johanis a devenit peste noapte un adevarat lider al Romaniei si folosind parghiile pe care le are la indemana a reusit sa se opuna de unul singur! Tudor Chirila si Adrian Despot sunt din nou recunoscuti ca lideri ai generatiilor lor! Procurorul general al Romaniei devine si el un lider si urca in popularitate! Codruta Kovesi tine piept pe cai legale presiunii care se face si este mentionata de posturile internationale! Multumim PSD ca ai reusit sa ne arati ca avem lideri si asta inseamna ca avem viitor! Multumim PSD ca Romania are speranta prin miscarile de strada care arata uniunea si valorile noastre!
Insa mi-e rusine de anumite persoane publice de la care aveam anumite asteptari. Si aici il numesc pe europarlamentarul Mircea Diaconu si dna Facebook - Primar Gabriela Firea. Europalamentarul Mircea Diaconu a tinut un discurs la Bruxelles in care povestea ce a patimit el cu Justitia Romana, insa evita a spune ca era un tiran in teatrul ‘Nottara’ alaturi de sotia sa. V-ati umplut de multa rusine, iar constiinta dvs e undeva la minus infinit (scriu in cuvinte pt ca sigur nu ar sti sa citeasca in simboluri si ar crede ca e de bine!). Ca domnia lui au fost si alti manageri din cultura! Despre doamna Facebook – Primar Firea nu pot spune decat ca seamana foarte mult cu Elena Ceausescu, fiind bolnava de megalomanie. Asa cum acum 2 ani ne povestea ca doar avem impresia ca in strainatate nu se poate vota, acum ne povesteste cat de bine conduce asa zisa ‘domnia ei’ Bucurestiul, insa noi suntem niste carcotasi. Dupa ce a demis cat mai multi directori din subordinea ei, a ridicat la rang de consilieri niste personaje de 2 bani (vezi Tudy Ionescu), s-a ocupat de orice altceva decat de bunul mers al capitalei vine cu niste discursuri melodramatice tinute la Antena3 prin care sa ne spuna cat de mult conteaza pentru ea siguranta bucurestenilor. Mai mult, isi imagineaza ca daca lanseaza o petitie online lumea va semna legata la ochi. Din pacate pentru ea, pagina ei de facebook a fost blocata de cate comentarii contra au fost. Iar cuvintele nu au fost de lauda nicicum, frigiderul il are plin pentru copiii copiiilor ei! RUSINE! NE FACETI DE RUSINE! ALATURI DE PSD!
Principesa Margareta a trimis un mesaj oamenilor din strada.Nu este suficient! Pe aceasta cale, Alteta, va anuntam ca va asteptam in mijlocul nostru! Veniti in strada langa noi daca simtiti romaneste!
Si nu uitati: ROMANIA NU E A MEA SI NICI A PSD, ROMANIA E A COPIIILOR COPIIILOR NOSTRI! DOAMNE AJUTA ROMANIA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu