miercuri, 1 februarie 2017

Amantlâc PSD-ist - protagonist "penalul" Liviu Dragnea


Am sa va spun o povestioara in care orice asemanare cu persoane cunoscute sau necunoscute, este pur intamplatoare. 
Numita Irina Alexandra Tanase este studenta la Universitatea SNSPA Bucuresti, Programul de master: Diplomatie si Negocieri, anul al 2-lea.
Pe motiv ca are probleme familiale ( probabil ca o astepta Liviu Dragnea nerabdator) si ca lucreaza ( tot la cabinetul aceluiasi Liviu Dragnea), aceasta lipsea frecvent de la cursuri si examene.

Totusi, de cateva ori, fara sa fie prezenta la examene, aceasta primeste note de trecere 7,8,9, 10.

Ultimul exemplu in acest sens, este examenul de Economie Mondiala, semestrul 1, an.2, de la Programul Diplomatie si Negocieri, din cadrul SNSPA.

Domnisoara Tanase a primit nota 7. Colegii de grupa sunt revoltati, dar le e frica sa faca acest lucru public, de frica ca n-o sa mai termine facultatea ( masterul).

Culmea tupeului este ca la ora examenului, in timp ce plebea astepta in sala profesorul, ea - adica Irina Alexandra Tanase - apare ca o boare, deschide usa, se uita in sala, iar apoi pleaca. Apoi obtine nota 7.

Ca printr-o stranie coincidenta, Rectorul SNSPA este Remus Pricopie, fost ministru PSD, care e prieten cu Dragnea, iar profesorul a fost si el ministru de finante, Daniel Daianu alt apropiat al lui Dragnea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu