marți, 2 mai 2017

Gianna Nannini nu respecta publicul roman

Un concert anuntat cu surle si trambite pe multe cai media a fost cel sustinut de Giana Nanini. Cunoscuta artista italiana a promis un concert de zile mari, Bucurestiul fiind ultimul oras din turneul ei de adio.
Preturile cam piperate ale biletelor au contrabalansat mult, in ciuda publicitatii avute, in capacitatea de umplere a salii. Probabil ca s-ar fi dorit un concert cu casa inchisa, insa un sfert din locurile din sala au ramas neocupate.
Concertul a avut cateva ‘mistere’ asigurate de organizatorii concertului. Daca pe bilet era trecuta o ora, pe site-ul de informare era alta ora, in timp ce la radio si pe afise nu se preciza nici o ora. Veniti de luati bilete, ca ora v-o comunicam ulterior J

Intr-un final, toata lumea astepta sa inceapa concertul cat mai aproape de ora, in final, comunicata. Din motive pe care doar organizatorii le stiu, concertul a inceput cu jumatate de ora de intarziere, ceea ce este o lipsa totala de respect. Normal ar fi fost sa fim anuntati ca exista o problema si ca nu va incepe la timp. Oare publicul roman nu are dreptul sa fie respectat??!! Ei si in final, desi concertul promitea sa dureze 3 ore (cumva sa justifice si costurile biletelor), doar 2 ore am avut bucuria de a o asculta pe Gianna Nannini.

Concertul a fost unul deosebit, plin de energie si culoare, artista nearatandu-si varsta, imbracata mai degraba ca pentru o intrecere sportiva, cu vocea intr-o forma deosebita. Bucuria revederii a fost foarte mare, publicul primind-o cu bucurie chiar de la primele acorduri. S-a dansat, s-a cantat, s-au facut multe poze, selfie si filme. Intr-un cuvant, a fost o adevarata petrecere in care Giana Nanini a fost pe val!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu