luni, 8 iunie 2015

Andre Rieu - un concert pentru fiecare român!

Incepand cu 5 iunie si pana pe 14 iunie, evenimentul marcant al saptamanii este concertul sustinut de singura orchestra simfonica particulara faimoasa condusa de Andre Rieu. Surprinzator pentru toata lumea a fost viteza cu care s-au vandut biletele la concertele propuse initial: in doar 3 ore au fost vandute 3 seri de concerte. Asa ca, organizatorii au dublat numarul de concerte, avand o saptamana consacrata in Bucuresti.
Pentru concert a fost inchisa zona din fata Palatului Parlamentului unde a fost amenajata scena si au fost asezate scaunele pentru public. E drept ca spectacolul orchestrei cere un spatiu de desfasurare mare, data fiind regia concertului.

Despre spectacol se poate spune ca este foarte bine lucrat, bine pus la punct in cele mai mici detalii. Fiecare glumita din program, fiecare introducere intr-o arie muzicala, fiecare gest facut a fost atent studiat si s-a bazat pe efectul pe care-l va avea asupra publicului. Si experienta, atentia la detalii, regia nu au dat gres, iar spectacolul are amploarea, maretia si atmosfera dorite.
Un concert de muzica simfonica altfel, care te lasa cu o stare de bine si-ti transmite o energie pozitiva. Totul a fost dublat si de faptul ca invitatul special in concert a fost Gheorghe Zamfir impreuna cu orchestra lui. In finalul concertului fiecare roman prezent a fost mandru de nationalitatea sa si asta pentru ca Andre Rieu a scos in evidenta faptul ca avem parte de un repertoriu national deosebit.

Ce trist este ca trebuie sa vina cineva din afara sa ni-l arate si sa ni-l puna in valoare!

Sfatul meu: nu pierdeti concertul! E unic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu