joi, 14 mai 2015

1 Mai, la mare cautare!

A trecut si 1 Mai 2015! Majoritatea au iesit din Bucuresti si au incercat fie sa profite de ultima zapada la munte, fie de deschiderea sezonului estival, fie pentru o scurta escapada in Bulgaria lui ‘all inclusive’.

La mare a fost forfota mare! De la Mamaia la Vama Veche tot litoralul a fost animat ca in plin sezon. Dar asta nu inseamna ca litoralul a si fost pregatit pentru invazia de 1 Mai.
La hotelurile de la mare, plangerile clientilor au fost pe banda rulanta. Cu apa calda lipsa, camere neincalzite si foarte friguroase, paturile facute in graba, iar curatenia nu tocmai ca la carte, dar cu preturi piperate, asa au fost primiti primii clienti in hotelurile de pe litoral. Asta demonstreaza inca o data ca ‘vara nu e ca iarna’, iar hotelurile au fost iarasi luate prin surprindere.
Cu toate astea, toti cei care au fost la mare s-au distrat in cluburi pana dimineata devreme, au facut consumatii, au dat bacsisuri fara bonuri si nu s-au lasat influentati de vremea potrivnica.
Ce sa mai, 1 Mai la mare e deja traditie! Ca ne place la hotel sau nu, ca platim mai mult decat face, ca in parcari nu mai sunt locuri nici pentru o trotineta, important este sa fii vazut pe litoral de 1 Mai! E fita de fita, fara doar si poate!
Acum e in plina desfasurare programul ‘Litoralul pentru toti’, dar nu are foarte mare cautare. Una din explicatii ar fi ca nu a fost suficient de mult popularizat, la care se adauga si vremea nu foarte atragatoare pentru luna mai.

Dar una peste alta, se prevede un an cu litoralul plin, indiferent de ANAF sau vreme! Ceilalti factori sunt previzibili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu