marți, 19 august 2014

Din trafic....



O plimbare prin Bucuresti in miezul zilei, desi nu este foarte recomandata pe caldurile verii, iti poate dezvalui si o alta latura a orasului. In ciuda verii toride, orasul continua sa fie in miscare, iar autobuzele care fac turul orasului par a fi mai pline decat de obicei. Salutam faptul ca avem si noi un astfel de tur al orasului, dar tot ne intrebam de ce oare vestita linie ‘Hop on Hop off’ nu si-a facut aparitia si la noi. Sa nu avem obiective turistice sau sa nu fie deloc puse in valoare?
Continuandu-ne plimbarea pe Calea Victoriei este de laudat faptul ca se incearca a se crea o adevarata pista pentru biciclete, care este separata de caile de rulare pentru soferi prin borduri. Sa speram ca vor fi putea folosite de catre biciclisti in plina siguranta, iar ca soferii nu o vor folosi pentru parcare!
La hotelul Athene Palace a fost cazata echipa de fotbal din Bulgaria, Ludogorets, care va avea o partida cu Steaua. Autocarul fotbalistilor bulgari a ocupat intregul trotuar din fata hotelului si incomoda traficul. Echipa a venit insotita si de fanul ei cel mai bogat, care si-a parcat masina de fitze, un Lamborghini negru sport, in fata autocarului. Ca peisajul sa fie complet, pe trotuarul de vis-a-vis de hotel jurnalistii de sport stateau la panda pentru a observa miscarile bulgarilor.
Alaturi, in incinata fostului restaurant ‘Cina’, actualul ‘Trattoria Il Calciu’, umbra copacilor proteja de caldura mesenii. Si daca 2 din deputatii PDL nu au gasit convenabila teresa, pentru Emanoil Isopescu a parut perfecta. Dupa o scurta discutie de afaceri, omul de televiziune a servit la masa o portie de paste. Se pare ca este un ‘cunoscut al casei’, avand in vedere ca ospatarul a fost foarte familiar cu el. Atmosfera placuta a terasei cu siguranta ca este bine pretuita de multi clienti.
Intorcandu-ne catre Arcul de Triumf, l-am zarit printre trecatori si pe Adrian Severin. O plimbare prin parcul Herastrau este binevenita intr-o zi torida.
Continuam sa ne mai plimbam prin Bucuresti, si nu numai, si va tinem la curent.
Vara usoara sa aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu