vineri, 8 august 2014

Dacă check-in (pe facebook) nu dai, viaţă nu ai!



Prima jumatate din 2014 a fost plina de concerte pentru toate gusturile. Au urcat pe scena Salii Palatului, la Romexpo sau in alte locatii artisti celebri, fiecare dintre ei avand cerintele sale exprese. Incepand de la flori si apa minerala, pana la acceptul sau interzicerea fotografierii si inregistrarii din timpul concertului.
Am fost uimiti sa constatam ca, daca anul trecut la Julio Jglesias, a fost total interzis filmatul, la concertul din iulie a fost foarte permisiv. Bliturile telefoanelor, tabletelor si altor gadget-uri folosite au luat cu asalt debutul concertului renumitului cantaret. Pe parcursul concertului, insa, acestea s-au mai linistit, iar atmosfera de concert s-a instalat in Sala Palatului.

Va imaginati ce inseamna sa faci o poza cu ditamai tableta, care are un flash puternic, cand ai locul undeva mai in spate, iar in fata ta sunt persoane interesate de concert? Ei, va spun ca pentru spectatorii din fata este cumplit! In mijlocul concertului, flashul tabletei lumineaza atat de puternic, incat reuseste sa strice total atmosfera. Si daca asta nu este de ajuns, mai lipseste sa ai o persoana langa tine care din minut in minut isi verifica facebook-ul, asa incat lumina telefonului sa-ti intre fix in ochi! Cred ca ar trebui ajustate regulile de politete, asa incat nici facebook-ul si nici flash-urile tabletelor sa nu mai reprezinte un disconfort pentru ceilalalti.
Si apropo, ne intrebam daca exista noaptea persoane care se trezesc din somn din minut in minut sa-si verifice facebook-ul! sau si-or da link cu ‘uite cum dorm eu’?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu