vineri, 13 iunie 2014

Brancu se rotunjeste pe zi ce trece

Tocmai s-a terminat weekend-ul prelungit de Rusalii. Profitand de vremea buna, multi dintre noi au plecat la Mare. Din pacate, cand spui ca mergi la Mare acum, ai in minte doar 2 destinatii posibile: Mamaia sau Vama Veche. Desi aflate la extreme sunt cele mai populare, restul statiunilor de la mare aflandu-se intr-o stare jalnica. Nici Mamaia nu arata gata de vacanta, faleza la care inca se lucreaza, pasarelele care nu sunt gata si mai ales Aqua Parc-ul ce pare complet parasit, nu te duc cu gandul ca ar fi locul ideal pentru o vacanta. In schimb, plaja este destul de primitoare cu mii de sezlonguri care-si asteapta clientii, la preturi rezonabile.
Terasele din Mamaia, in cea mai mare parte, sunt deschise si imbietoare, dar exista si localuri care abia acum sunt in curs de aranjare. Cam tarziu, nu credeti?
La terasa MCM din Mamaia, aflata in apropierea complexului Golden Tulip – Vega a luat masa, sambata seara, Cristian Brancu impreuna cu sotia, copilul si parintii sotiei. Imbracat intr-o tinuta lejera de vara, cu slapi in picioare, si fara figuri de vedeta pe el, a avut mereu mare grija de copil. 

De cateva ori s-a ridicat de la masa si a fost cu copilul in camera de hotel, aflata in apropiere. De la distanta, pare armonie in familia lor si chiar le dorim sa fie. In schimb, la o privire de aproape am observat ca imaginea lui Brancu de la tv este fidela, iar proportiile luate sunt usor vizibile si in realitate.
Pentru ora tarzie, felurile de mancare au fost cam multe, iar statul la masa pare sa fie o adevarata ‘religie’ pentru Brancu. Ca simple persoane din audienta lui tv, ne-ar place daca costumele ar sta ‘fara burta’ pe el si ar avea o alta prestanta. Sunt foarte multe exemple de vedete care au tinut diete cu rezultate foarte bune si pe care le-a avut chiar printre invitati. Am dori sa-i propunem sa ia exemplu de la acestia si sa-si ingrijeasca mai mult imaginea. Cu siguranta, i-ar creste stima de sine si audienta tv!
Conform unor surse, Cristian Brancu are o locuinta la Mamaia in zona hotelului Vega. Si cum Cristian are o reputatie binecunoscuta de ‘zgarcit’ obisnuieste sa nu-si plateasca consumatiile pe unde trece, indiferent cat de mare ar fi nota de plata. Cred ca ar fi de mirare daca si-a platit nota la terasa din Mamaia unde a mancat impreuna cu familia! E clar ca imaginea de la tv e praf in ochi fata de cea reala! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu