duminică, 18 mai 2014

Sandra trage o cantare in cinstea Elenei Udrea

La sfarsit de luna Mai sunt cateva evenimente importante in perimetrul Romaniei: sfintii Constantin si Elena si alegerile europarlamentare. Aparent nu au legatura una cu alta! Si totusi exista o legatura....
Campania electorala a inceput, iar ‘locomotiva’ pentru Partidul Miscarea Populara (PMP) este Elena Udrea! Domnia sa nu candideaza la europarlamentare, aspiratiile ei politice sunt probabil mult mai mari (prima femeie presedinte a Romaniei ?!), in schimb sustine candidatii PMP in aceasta campanie.
In jurul Elenei Udrea roiesc acum o multime de admiratori, dat fiind ca este din nou ‘libera pe piata’. Unul dintre ei, vechi prieten, a fost alaturi de ea si pe vremea cand aceasta era reprezentanta de vaza a PDL. Gheorghe Stelian, caci de el este vorba, a fost mana ei dreapta in scandalul retrocedarii pamantului unde Circul Globus isi tinea menajeria. Au avut in intentie chiar sa construiasca pe acel domeniu cateva blocuri, asa incat Circul Globus a fost amenintat sa isi inchida activitatea. Acest personaj ‘misterios’ doreste sa-i faca o surpriza de proportii Elenei Udrea. Din surse apropiate lui Stelian am aflat ca acesta se afla in tatonari pentru a semna un contract prin care celebra cantareata Sandra sa vina in Romania si sa sustina un concert in cinstea "frumoasei blonde a lui Basescu". 

Se pare ca spectacolul planificat va fi insotit si de o petrecere pe cinste, asa cum se cade sarbatorita o ‘sfanta’.Ceea ce nu am aflat inca este daca nu cumva Elena Udrea ar vrea sa-si faca ziua in stil ‘Ion Iliescu’, adica sa fie felicitata ‘live’ de catre admiratori si sustinatori, iar ea sa devina in 24 mai ‘zana cea buna’. Asa ar exista posibilitatea ca show-ul Sandrei sa fie public intr-una din locatiile centrale ale Bucurestiului. Cine nu s-ar bucura de un show gratis? Si o baie de multime pentru Elena Udrea, in care sa-si primeasca in direct ropotele de admiratie?

Un comentariu:

  1. Asa, am citit " marea " bomba de presa..si care e chestiunea care va framanta pe voi ? N-aveti invitatie de ziua onomastica a Elenei Udrea ? Nici n-o a aveti copii, aveti inca lumanari la nas...mai cresteti, apoi mergeti si pe la scoala vietii, care e dura, foarte dura, copii...Poate invita sa-i cante si pe Foo Fighters...si stiti de ce ? Un viitor presedinte de tara merita orice !

    RăspundețiȘtergere