miercuri, 7 mai 2014

Concertul din Romania "Tribut pentru ABBA" - s-a anulat



Prin oras sunt peste tot afise pentru concertul ‘The Show : a tribute to ABBA’, din care aflam pe 12 iunie trupa ABBA va concerta la Bucuresti. Initial multi au fost pacaliti de reclama si au crezut pentru o clipa ca vechii componenti ai celebrei si iubitei trupe ABBA s-a reunit si vine taman in Romania sa concerteze, dar in realitate este vorba de 4 tineri care aduc un tribut muzicii ABBA si care s-au aratat disponibili sa vina la Bucuresti. 


Concertul a fost programat pentru data de 12 iunie, dar deja am aflat - pe surse - ca nu este cazul sa va faceti planuri ca veti avea ocazia sa ascultati muzica celebrei formatii. Asta pentru ca a fost anulat concertul. Motivul oficial este ca trupa nu mai poate veni decat in octombrie. Adevaratul motiv este ca, in ciuda unei promovari destul de agresive, nu au reusit sa vanda bilete, asa incat sa umple Sala Palatului. Vi se pare cunoscut? Da, am mai scris si despre alti artisti care, in primele luni ale lui 2014, nu au avut succes la noi.
Este cert ca publicul roman nu mai accepta orice si oricum. A devenit mai selectiv si mai exigent, doreste sa fie mereu in pas cu timpul si nu in afara lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu