luni, 17 martie 2014

Marc Antony isi anuleaza concertul din Romania


Mult asteptatul concert a lui Marc Antony pare sa fie un vis. Anuntat cu surle si trambite, concertul urma sa aiba loc pe data de 19 mai la Sala Palatului, fiind organizat de International Best Project. 
 
Ei bine, distanta dinte Bucuresti si SUA pare tot mai mare, daca e sa ne amintim de conditiile impuse de Marc Antony pentru concertul de aici. Ne pare rau pentru el sa-l anuntam ca, desi am fost promovati ca tigani, nu suntem atat de periculosi, iar viata lui nu ar fi in pericol. Au fost nume mari care au venit si au tinut aici concerte si nu au avut nevoie de atata paza. Totusi, daca e sa ne amintim de Van Damme care s-a incins intr-un club… ma rog, e o pata in peisaj.
Desi inca nu a fost anuntat oficial, concertul din data de 19 mai a lui Marc Antony se pare ca a fost anulat. Motivele oficiale inca nu se cunosc, dar se pare ca Marc Antony a fost cel care a cerut rezilierea contractului. In locul lui organizatorii va propun un concert sustinut de Yanni, care va avea loc in data de 31 martie 2014.
Din pacate, unii inca ne mai considera o tara din lumea a 3a, nesigura si cu bube in cap! Asta e rodul imaginii create in ultima vreme! Ce pacat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu