luni, 10 martie 2014

De dragul traditiei Stefan Banica s-a intors de Ziua Femeii la Circul Globus



Martie - e timpul pentru concerte! Asta cu siguranta daca privim macar in fuga oferta de spectacole din aceasta luna. Nume mari si foarte mari concerteaza sau urmeaza sa o faca in Bucuresti. Bineinteles ca este o sarbatoare pentru noi, dar ca fiecare sarbatoare atenteaza serios la buzunar, caci costul biletelor este pe masura vedetelor.
 
Stefan Banica jr isi canta, ca de obicei in ultimii 3-4 ani, melodiile mai vechi sau mai noi in spectacolul unplugged de la Circul de Stat. Si daca anii trecuti bataia pe bilete era maxima, iar locurile in sala prea putine, anul asta situatia a fost cu totul alta. Abia abia a reusit sa aiba la fiecare dintre spectacole sala cam pe trei sferturi plina. Si la maxim 1.000 locuri cat are sala Circului, garantat a fost in pierdere.
Daca nici Banica jr nu mai umple o sala de 1.000 de persoane, atunci e clar ca publicul are alte asteptari.
Acest lucru s-a vazut si in momentul in care desi era abia jumatatea show-ului publicul spectator parasea tip-til sala. La fel de trista este situatia si in ceea ce o priveste pe respectabila Sylvie Vartan care si-a anulat spectacolul ce era anuntat in luna aprilie iar organizatorii au anuntat resemnati ca, din pricina lipsei de interes a publicului pentru a-si achizitiona un bilet, show-ul a fost anulat. Asa s-a intamplat si cu Billy
Ocean, care si-a anulat in ultima clipa concertul ce trebuia sa-l sustina la Sala Palatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu