duminică, 26 ianuarie 2014

Reducerile de iarna au declansat isteria locurilor de parcare

S-a dat startul la o noua campanie de reduceri de pret! Imediat dupa Revelion toate magazinele si-au anuntat reduceri de pret in dorinta de a inlocui colectia actuala cu una noua. Asta a devenit deja o practica si la noi, pe care o salutam din plin.
Odata cu aceasta perioada de reduceri apare si nebunia cumparaturilor. Asa ca nu conteaza ce, cat si cum este clar ca nu poti iesi dintr-un magazin cu mana goala. Mergand pe principiul asta, romanii pur si simplu s-au imbulzit in mall-uri pentru a prinde reducerile, indiferent ca a fost mall-ul din Baneasa, Cotroceni, Promenada sau Sun Plaza.

Si daca toate magazinele au fost luate cu asalt de atata lume incat de Sarbatori ti se pareau putini, nu vreti sa stiti ce este in parcari de o vreme. Cauti un loc de parcare cu orele si abia daca reusesti sa lasi pe undeva masina, dar locul respectiv sigur nu este loc de parcare! Ce poti vedea in parcare cu siguranta uimeste pe toata lumea, caci masinile sunt parcate pana si pe spatiile verzi, pe trotuare si in cele mai ciudate locuri. Nebunia reducerilor din magazin s-a transpus in isteria locurilor de parcare.
Si sa ne mai plangem ca suntem in criza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu