marți, 31 decembrie 2013

Un Revelion pentru fiecare!



In prag de Revelion, daca inca nu v-ati hotarat unde il petreceti, mai exista inca optiuni. Pe langa traditionalele spectacole in aer liber organizate fie de Primarii, fie de PROTV, nu lipseste din oferta nici Vanghelionul. Spectacolele in aer liber au programe sustinute de artisti in voga (Mandinga, Loredana, Sore). Cat despre Vanghelion au fost anuntate printre vedete Amir Diab si Paul Anka. Catalogat ca fiind cel mai bun interpret de muzica orientala Amir Diab va intretine atmosfera dupa orele 23,00 la Romexpo, in timp ce Paul Anka a fost prezentat ca fiind vedeta Vanghelionului 2014 si care va aduce hit-urile anilor 60: "Diana", "Lonely Boy", "Put Your Head on My Shoulder" sau "(You're) Having My Baby".
Daca preferati restaurantele, in seara aceasta predomina party-urile in stil italian, cu parfumul anilor ‘20 (petrecerile gen Marele Gatsby: Palatul Parlamentului si City Grill Lipscani). Atentie: tinuta specifica anilor este obligatorie!

Ultima varianta si cea mai clasica este sa petreceti Revelionul in fata televizorului. Fiecare post TV s-a pregatit cu programe speciale care sa acopere cam toate gusturile. In timp ce TVR1 si 2 merg mai mult pe spectacolul clasic care imbina muzica cu umorul avandu-le ca prezentatoare pe Iuliana Tudor, nelipsita zana Andreea Marin si ‘afectionata’ Ramona Badescu, ProTV ne distreaza cu bucatarii deveniti intre timp si vedete TV alaturi de Andra si Catalin Maruta, iar Antena 1 prefera ca in fiecare an sa mearga pe mana lui Dan Negru.
Astea fiind zise....sa inceapa Revelionul 2014!

La multi ani tuturor si un an plin de bucurii si realizari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu