vineri, 5 iulie 2013

Flamingo Tours - cea mai proasta alegere in materie de vacante!



Cum perioada vacantelor a inceput, este o adevarata frenezie de oferte in spatiul virtual. Poti sa gasesti oferte pe toate gusturile si toate buzunarele, important este sa ai grija la conditiile contractuale.
O excursie la Barcelona de 3 nopti si 4 zile a fost considerata de un grup de prieteni modalitatea cea mai buna de evadare si relaxare. Toate bune si frumoase, asa incat au facut un email si au cerut oferta de la Flamingo Tours. 


Acestia au taiat chitanta de facturare si au trimis-o prin email chiar de a doua zi, fara sa mai puna intrebari si chiar fara sa raspunda la intrebarile puse de grupul de turisti. Normal, nimeni nu poate plati o suma importanta de pe o zi pe alta, asa incat au cerut niste detalii in plus.
Timp de o saptamana Flamingo Tours nu a dat nici un semn, ca la un moment dat sa sune cineva din partea lor si sa intrebe de bani. Practic, compania nu era interesata de cerintele clientilor ci doar de propriul interes.
Punctul culminant al acestei tentative de colaborare cu Flamingo Tours a fost atins intr-un email scris intr-un ton imperativ prin care era dat un ultimatul pentru plata. Asta in conditiile in care intrebarile clientilor ramasesera tot fara un raspuns. Mai mult decat atat toate email-urile erau impersonale, avand impresia ca vorbesti cu un robot si nu cu o persoana.
Un ultim email din partea clientilor care anunta ca au renuntat la o astfel de colaborare, are ca raspuns o impertinenta de email din partea Flamingo Tours, de data aceasta email-ul purtand semnatura administratorului Cornel Sandu.
Inca o data ajungem la concluzia ca in materie de turism si servicii, in general, nu ne-am maturizat. Clientul este cel care plateste, asa incat trebuie si este necesar a fi ascultat de companii, nu asa cum a procedat Flamingo Tours. Maniera lor de a face ‘biznes’ este complet neprofesionista si nepoliticoasa. Pana la urma clientul este cel care plateste, domnilor de la Flamingo Tours! Iar pe banii acestuia nu e normal sa puneti dvs conditiile fara sa fie consultati si clientii!
Nu vrem sa ne gandim daca ar fi aparut probleme pe parcursul contractului cum ar fi reactionat Flamingo Tours ! De asta e bine sa fie evitati total!

21 de comentarii:

  1. Sunt teparii de la Dreams Travel. Acum Sulugiu & co. stau la panda ascunși si vor doar banii ca si data trecuta...

    Camerele de luat vederi postate vizavi de sediul teparilor l-au surprins pe Sulugiu in acest sediu deseori...

    De ce te mira ca nu vor decat banii daca sunt niste infractori de ultima speta???

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ne mai mira nimic...si nici la serviciile agentiilor de 'turism' de teapa lui Dreams Travel nu voi mai apela!
    Pe cont propriu este mai sigur!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi tebuie sa plecam la Barcelona pe 12 august 2013- 4 persoane prin flamingotours si ne-au dat teapa...

    RăspundețiȘtergere
  4. haideti marti 13 august la sediul sectiei de politie nr 6 sa solicitam explicatii.
    daca suntem multi nu ne pot reduce la tacere
    daca stam acasa ramanem cu paguba prezenta si poate si cu altele in viitor

    RăspundețiȘtergere
  5. ne vedem marti la ora 14 la sectia 6 politie

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuia sa plec pe 16 august in paris pentru 3nopti 4zile si nu mai dau de ei, nu raspund la telefon iar la adresa firmei este o coala A4 pe care scrie ca firma se afla in insolventa si nu mai are sediul acolo de pe data de 6 august!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nicu-Iasi,
    Ce se poate face pentru a recupra banii de la firma care a facut asigurarea pentru insolventa Flamingo Tours?

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi trebuia sa mergem la Roma 3 nopti, 2 persoane, in septembrie 2013, avion si taxe incluse :)

    Am vorbit cu firma care le-a facut asigurarea de turism si mi-au spus sa le aduc 2 randuri de copii conforme cu originalul de pe documente (www.gerroma.ro, program de luni - vinery, intre orele 10-12)

    RăspundețiȘtergere
  9. geroma a fost asiguratoarea celor de la dreams travel (acelasi sulugiu, aceeasi teapa) si nu a dat nimic pagubitilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am achizitionat de la ei un sejur in roma pentru iulie, insa dupa nici o saptamana dupa ce am achitat sejurul am aflat printr-un mail ca ar fi aceiasi firma tepara (DREAM TRAVEL),dar cu o alta palarie! Noi insa am avut noroc si am fost in acel sejur, insa nu va spun ca timp de 2 luni si ceva, pana am ajuns la aeroport si mai apoi la hotel si am vazut ca nu avem probleme,am stat cu "morcovul in fund"... Per total pot spune ca am fost norocosi,dar mi-am dat seama ca trebuie sa cascam ochii bine si sa nu ne mai bucuram la chilipiruri ca e clar ca ele ascund lucruri nu tocmai curate...

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am fost plecata la sfarsitul lunii iulie prin intermediul lor.
    Voucherele pt hotel le-am primit in termen de o saptamana de la efectuarea platii exact asa cum au spus, insa cu rezervarile pt. avion au intarziat 3 saptamani, timp in care eu am fost convinsa ca o sa-mi dea teapa. In tot acest timp am insistat, eu, prietenii cu care urmam sa plec, familia si pana la urma s-au tinut de cuvant.
    Majoritatea persoanelor de care am auzit ca au plecat au insistat la fel de mult pentru rezervarile de avion si eu tare cred ca si mie mi-ar fi dat teapa daca nu ii presam.

    Imi pare rau pt ce li s-a intamplat atator oameni, ca le-au stricat vacantele si si-au batut joc de banii munciti, poate, din greu. Sper din tot sufletul sa si-i primeasca inapoi si totodata sper ca acei escroci sa plateasca pentru nedreptatea comisa.
    Cei care ati fost pacaliti, nu stati degeaba, nu va resemnat!. Implicati-va si uniti-va, cu cat mai multi cu atat mai puternici!
    Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am avut noroc saptamana trecuta ca am reusit sa plec in excursia programata pt Paris insa domnul administrator al acestei firme s-a purtat execrabil. Cand l-am intrebat daca nu ne poate da locuri impreuna mie si fiicei mele in avion mi-a sugerat sa imi cumpar un avion privat ca ce am atatea pretentii. Facand de multe ori check-in-ul online stiu ca se pot alege locurile, mai ales ca avionul nu a fost plin si a existat posibilitatea sa ne mutam apoi. Mai avem insa o vacanta in septembrie la Roma si nu stiu ce se intampla cu aceasta. Imi poate spune cineva, va rog?

    RăspundețiȘtergere
  13. Atentie! Patronul de la Flamingo mai are o agentie, WOW TRAVEL, infiintata anul acesta:
    http://antitepari.ro/informatii/tepari-vechi-cu-firme-noi/99700-o-noua-teapa-turistica-atentie-patronul-de-la-flamingo-mai-are-o-agentie-wow-travel

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu ar trebui sa plec la Roma pe 30 aug si nu am primit rezervarea de avion. Am sunat si nu exista pe numele meu nicio rezervare. Deci este clar..Si imi doream asa mult..Chiar le-am zis cand am fost sa platesc la firma lor a doua transa ca sper sa nu se inchida pana plec..
    O sa trimit actele la societatea de asigurari si fac si reclamatie la OPC. O sa postez si pe Facebook sa afle cat mai multa lume..

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca in loc de Sectia 6 mai degraba ar trebui sa se ocupe Directia de investigare a Fraudelor sa investigheze legaturile intre Dreams Travel si Flamingo Tours si mai noua Wow Travel ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Am avut si eu o istorie similara cu cei de la Flamingo Tours. Prin faptul ca au avut niste oferte foarte atractive am incercat sa fac si eu o vacanta la Roma. Era programata pentru septembrie. Mi-au raspuns foarte cu tupeu la cerinta mea si mi-au dat clar impresia ca nu-i intereseaza decat sa puna mana pe banii mei, fara in schimb de a fi interesati de cerintele mele. Nu au fost in stare sa-mi explice tariful per persoana. Asadar, am renuntat la ei fara a face vreo plata.
    Din cele ce vad aici, se pare ca am luat o decizie buna.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu am fost pacalita de hotii de la Flamingo.. Greseala a fost si a mea ca trebuia sa imi dau seama ca la un astfel de pret vor da teapa in curand. Dumnezeu va avea grija de ei cu siguranta!!Maine voi merge la Geroma, dar nu cred ca voi reusi ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o sa obtineti nimic de la Gerroma. Ei sunt hotii prin care teparii obtin licente . Se infiinteaza agentia de turism, se semneaza polita de asigurare cu ei, reziliaza polita dupa 3 luni, agentia continua sa dea tepe cat merge si cand vine vremea ca gerroma sa plateasca despagubiri cum ar fi normal spun ca ei au reziliat demult contractul. Impotriva lor ar trebuie sa se indrepte plangerile penale, pentru ca fara ei agentiile nu ar putea sa obtina licenta cu care dau tepe!

      Ștergere
  18. astep si eu un raspuns de la voi daca dati de domnul Cornel Sandu sa-l capacesc un pic sa se fereasca sa mearga pe strada sau sa intoarca capul la fiecare secunda . . oskcarkiss@yahoo.com e adresa mea

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua! Si eu am luat teapa cu acesti Flamingo Tours. Trebuia sa plecam pe 18 sept la Barcelona. Am sunat la acel hotel, iar domnul de acolo mi a comunicat ca este in regula rezervarea si etc. In acest caz, ce as putea face?

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua! ultimul domn/doamna care a postat cu plecarea catre Barcelona pe 18 sept, ce a rezolvat? va multumesc

    RăspundețiȘtergere