vineri, 28 iunie 2013

Omara Portuondo si Buena Vista Social Club - concert de zile mari



La 83 de ani, Omara Portuondo a facut un concert nemaipomenit la Sala Palatului, marti, 25 iulie. 

A cantat, a dansat, a animat sala, a glumit si a vorbit in engleza, nu s-a dat dusa de pe scena nici la ‘bis’, intr-un cuvant a fost magnifica. Alaturi de ea a fost renumita formatie Buena Vista Social Club-pentru prima oara in formula completa, avandu-i in componenta pe cativa din componentii din band-ul initial. Repertoriul a fost bine ales din melodii foarte cunoscute: Chan Chan, Flor d’amor, Cuarto de tula, iar sala a reactionat imediat cu aplauze lungi si cu un trenulet al dansului printre scaune. In ciuda faptului ca nu sunt la primul spectacol in Romania, sala a fost plina si a participat activ la intregul concert.
Explozia de energie transmisa de spectacol a atins intregul public din sala, fie ca erau vedete sau nu. Si ca tot veni vorba de vedete locale care nu au vrut sa scape concertul trebuie sa amintim pe Monica Tatoiu impreuna cu sotul, Adrian Sarbu si fiica sa, Adrian Vasilescu si Radu Ghetea impreuna cu sotiile lor, senatorul Ion Chelaru (care a avut loc in loja oficiala), cei 2 baieti ai lui Adrian Nastase, impreuna cu prietenele lor.
In deschiderea spectacolului, a fost un mini recital Analia Selis impreuna cu band-ul sau. Fata de ultimile aparitii, am remarcat faptul ca trupa sa este mult mai bine conturata, prin participarea unui cubanez si a unui columbian care au rolul clar de a aduce nuanta latino-americana. In schimb, te rugam Analia, sa-ti cauti un repertoriu mai vesel si mai antrenant, pentru ca cel prezentat a lasat mult de dorit. Si daca se poate, fa-ti si un speech de acasa!
In rest, multumim Omara Portuondo si Buena Vista Social Club.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu