miercuri, 20 martie 2013

"Richi e Poveri" - melodii vechi pentru suflete noi



La sfarsitul saptamanii trecute Sala Palatului a fost gazda concertului sustinut de arhicunoscuta formatie italiana ‘Richi e Poveri’. De la inceput concertul a fost un succes, publicul cunoscand aproape toate melodiile lor, cantand si dansand in ritmul lor. Copiii au fost chiar invitati pe scena pentru a canta melodia ‘Voulez vous danser?’.
Cei 3 artisti: Franco, Angela si Angelo care formeaza trupa ‘Richi e Poveri’ au aratat perfect
ce inseamna sa lucrezi in echipa, conexiunea dintre ei fiind evidenta. Desi sunt departe de prima tinerete, usor trecuti de 60 ani, recent au scos un nou album, iar melodiile lor sunt pline de viata.

Artistii au fost impresionati de atmosfera de la Sala Palatului si de primirea entuziasta a publicului. Asa ca s-au simtit foarte bine si au cantat din placere timp de 2 ore fara pauza, ca si cum nu s-ar mai fi dat plecati. E drept ca nici publicul nu mai vroia sa plece si a dansat aproape tot timpul. Angela a impresionat prin starea de bine pe care a transmis-o pe tot parcursul spectacolului, ea fiind ‘cheia’ succesului formatiei. Desi la sfarsit a interpretat o melodie personala scrisa intr-un moment special din viata care a facut-o sa planga, emotia traita a fost primita cu aplauze de catre public.
Bineinteles ca nu au lipsit nici vedetele de la spectacolul Richi e Poveri: Carmen Movileanu, nelipsita Roxana Iliescu, deputatul de Constanta Radu Babus impreuna cu sotia, fostul directorul ALPAB Radu Popa. Normal ca Roxana Iliescu a fost cea care a dansat tot timpul si nu a avut stare pe scaun. Oricum de cand a intrat in sala nu a stat o clipa, aproape mereu vorbind la telefon si aratand oarescum importanta. Cu toate astea ne tot intrebam cum de nu a reusit sa se imbrace mai acatarii sau sa-si faca parul mai bine decat o pustoaica de liceu!
In fine, am avut parte de un spectacol de nota 10!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu