joi, 18 aprilie 2013

Huidu se bucura de viata la "Hanul berarilor"



Hanul berarilor ‘Casa Oprea Soare’ a devenit unul din locurile cele mai frecventate in perioada aceasta. Foarte aproape de Lipscani, desi ferit de privirile curiosilor si a turistilor, Hanul berarilor gazduieste seara de seara pe toti cei care-si doresc sa iasa in societate si in acelasi timp sa deguste si ceva mancaruri cu gust.
Nimeni nu face exceptie in a calca pragul hanului. Asa ca ne-am dat nas in nas cu Serban Huidu, sotia sa si Cristian Hrubaru. Ca orice persoana s-a bucurat de o masa in liniste alaturi de niste invitati straini. Masa a fost imbelsugata cu platouri de zacusca si fasole batuta, dupa care au venit mititeii bine aromati si imbietori. Ce nu v-am spus e ca mancarurile au fost insotite de vinuri alese si sampanie.

Serban Huidu parea a fi in forma buna si savura discutia, dar si paharul de vin rosu. Nimic nu ar fi tradat problemele pe care le-a avut in ultimul timp si pentru care s-a retras din viata publica. Dreptul de a ne simti bine il avem fiecare, ramane de vazut cum platim pentru greselile pe care le facem in viata. Dar....pentru unii dintre noi, viata merge inainte orice ar fi! Iar Serban face parte dintre ei....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu