vineri, 8 martie 2013

Banica inca se intreaba "Ce e dragostea?"



Cum intre cei 2B (Brenciu si Banica) este rivalitate pe bune, atunci sa curga concertele! Iar primul a inceput Banica. Cu traditionalul sau concert unplugged de 8 Martie, ‘Ce e iubirea?’ a facut sala Circului neincapatoare. Biletele s-au vandut si de aceasta data in mare viteza, asa incat nu au mai ramas prea multe locuri pentru invitatii. Cele mai multe bilete s-au vandut pentru seara de 8 martie decat pentru cea de 7 martie.

Bineinteles ca sponsorii au fost beneficiarii invitatiilor, asa incat loja centrala si zona centrala le-a fost dedicata. O parte din prietenele lui Stefan care au venit la concert chiar si-au luat bilet, printre ele fiind Oana Sarbu, Emilia Popescu, Iuliana Marciuc. Circula un zvon ca Oana Sarbu s-ar fi despartit de Robert Turcescu, iar acesta i-ar face ochi dulci Andreei Marin, fosta Banica. Ce mica e lumea!
Roxana Iliescu, impreuna cu fetitele ei, a aparut si ea la spectacol cu cerinta speciala de a sta la loja. Cum cerinta ei nu s-a realizat, a luat si ea loc cuminte in sala in asteptarea concertului.
Spectacolul a inceput cu 20 de minute intarziere, asa cum stim Banica nu este un tip punctual. A adus si cateva melodii noi in spectacol, dar cea mai mare parte a spectacolului a fost din repertoriul lui de pana acum. Cu alte cuvinte, le-a cantat si anii trecuti! Eh, una peste alta dupa 2 ore cu Banica...putem spune ca are farmec, nu gluma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu