duminică, 23 decembrie 2012

ING Asigurari - a sarbatorit cu staif cei 15 ani de pe piata



Serile trecute ING Asigurari a sarbatorit 15 ani de existenta pe piata romaneasca. Petrecerea s-a tinut la Crowne Plaza si au fost invitati clienti importanti, precum si agentii acestora.
ING Asigurari s-a pregatit foarte bine pentru eveniment: cadrul a fost placut, mancarea pe saturate, iar bautura la dispozitia tuturor.

Ca la orice eveniment care se respecta au fost si cateva VIP-uri care si-au facut aparitia. Primul a venit ‘Americanul’, alias Emil Mitrache, dupa care si-a facut aparitia si Dragos Mostenescu si nu in cele din urma AG Weinberger. Aparitia de top a fost a proaspatului ministru Titus Corlatean, care a intrat, a salutat lumea si a plecat. Putem spune ca a fost o aparitie foarte discreta, de maxim 10 minute. E clar ca timpul proaspatului ministru este bine stabilit. Ne punem intrebarea: oare ce polita de asigurare are domnul ministru?
La partea de discursuri s-au remarcat directorul regional ING Viorica Pacurar si Dragos Mostenescu. Daca Viorica Pacurar a facut o prezentare profesionista, Dragos a vorbit foarte putin dar cu mult umor. In schimb, Emil Mitrache a lasat foarte mult de dorit. Mai mult ca sigur nu si-a pregatit discursul, adica nu a avut vorbele la el.
Si daca va mai spunem ca cei doi actori au acelasi consilier de asigurari, atunci sa ne si imaginam ce polite de asigurare au!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu