duminică, 9 decembrie 2012

Belele curg garla pentru Hrusca



Ca de obicei, inainte de Craciun suntem invadati de spectacole tematice. Unele din ele sunt devenite obisnuinta, iar aici ne referim la Banica jr sau Hrusca.

Ei bine, chiar de Hrusca vroiam sa povestim! Asa cum se stie cunoscutul cantaret Stefan Hrusca tine un spectacol de Craciun la Sala Palatului, dar si prin imprejurimile Bucurestiului. Pentru aceasta vine special din Canada, unde locuieste acum, o data pe an sa ne cante. De cativa ani buni de zile tot face drumul Canada-Romania-Canada fix in preajma sarbatorilor de iarna.
Iata ca anul acesta publicul lui fidel s-a revoltat. Si asta pentru ca de atatia ani vine cu aceleasi melodii la spectacolul de Craciun. Iar lumea s-a cam plictisit sa plateasca biletul pentru acelasi spectacol. Nu a mai reusit sa umple salile de spectacole ca in alti ani. Mai mult decat atat, pentru ca spectacolele din preajma Bucurestiului au fost anulate, o parte din public l-a dat in judecata pentru ca nu a mai tinut concertul.
Iar pentru ca o belea nu vine niciodata singura, a fost dat in judecata de catre partidele aflate in campanie electorala pentru ca afisele lui au fost puse peste cele electorale.
Ups, am spune noi! Grea iarna pentru Hrusca! Da’ oare ceva de Pasti nu are in program??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu