marți, 6 noiembrie 2012

Catarama a renuntat la cetatenia romana! (EXCLUSIV)



Dupa ce in ultima vreme a revenit pe prima pagina a ziarelor cu anuntul privind viitoarea sa nunta, cunoscutul om de afaceri Viorel Catarama s-a retras....si nu oriunde ci in indepartata America! Conform unor surse apropiate, am aflat ca celebrul  om de afaceri Viorel Catarama a renuntat la cetatenia romana in favoarea cetateniei americane. Mai mult ca sigur ca incearca sa-si protejeze ramasitele de avere ramase in urma celebrului scandal SAFI. De altfel, compania Elvila pe care o conduce in prezent a pierdut mult teren in fata Mobexpert, Ikea si Kika, dar inca a reusit sa supravietuiasca in ciuda timpurilor.

Pentru cateva zile, domnul Catarama se intoarce in tara, cu un bilet ‘one way’ din SUA. Va zbura pe ruta Chicago-Frankfurt-Bucuresti cu compania United, combinata cu Lufthansa, cele 2 companii fiind parte a gruparii ‘Star alliance’. Mai adaugam ca domnul Catarama se intoarce singur din Chicago.
Parte din familia dumnealui e in afara tarii asa incat este obisnuit cu calatoriile lungi. Dar noi totusi ramanem cu o intrebare: cui ii lasi mosia de la Snagov?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu