marți, 30 octombrie 2012

BZN - doua concerte la Sala Palatului cu casa inchisa

Impresionant! Asta este cuvantul potrivit pentru cele doua concerte BZN care au avut loc la Sala Palatului in Bucuresti. Si ne-a impresionat extraordinar faptul ca, fara un marketing agresiv, au tinut 2 concerte cu salile arhipline – in conditiile in care ne lipseste o sala de capacitate mare, adica in jur de 10 000 locuri. Dupa succesul din vara cand au cantat la Sibiu, Brasov si Iasi ne-am bucurat ca au venit si in Bucuresti.
Oameni de toate varstele au fost prezenti la spectacolele trupei BZN. Au cantat, au aplaudat, s-au leganat in ritmul muzicii si au chemat la bis artistii trupei. Printre spectatori i-am putut zari pe cunoscuta jurnalista Cornelia Popescu si pe fostul sef al Garzii Nationale de Mediu, Silvian Ionescu care s-au bucurat din plin de spectacol.
 
Trupa a interpretat piese din repertoriul propriu: ‘Dance dance’, ‘Blue eyes’ sau ‘Mr. Dan’, piese mai vechi si foarte cunoscute, dar si piese de pe ultimul lor album “Together again”. Din repertoriul international au cantat piese de la Joe Dessin pana la Tom Jones. Solistul trupei, Jan Keizer a fost plin de energie in ambele concerte. A avut ca partenera de scena in cele 2 concerte pe prima solista a trupei BZN, Anny Schilder.
Si pentru toti cei care nu au reusit sa ajunga la concert va spunem ca pe 2 decembrie vor canta in Constanta, iar pe 6 decembrie din nou in Bucuresti, la Sala Palatului. Asa ne ureaza ‘Craciun fericit!’

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu