joi, 6 septembrie 2012

Pentru o lopata de balegar s-a rupt prietenia lui Iordachioaie de Doroftei



Despre prietenia dintre Iordachioaie si Doroftei "Mosu' "se stia foarte bine. Au fost foarte buni amici pana la emisiunea ‘Serviti, va rog!’. Dupa cum probabil cunoasteti emisiunea are scopul de a pune la treaba vedetele si a-i face pe musafirii unor pensiuni sa se simta bine, serviti fiind de vedete. Dar vedetele trebuie sa munceasca din greu la pensiune si sa faca tot felul de treburi mai putin placute, cum ar fi curatatul la vaci.
Pe surse am aflat ca in timpul emisiunii Doroftei a rugat sa nu fie pus la astfel de treburi pentru ca are o anumita sensibilitate si nu rezista. 



Prietenul Iodachioaie, de dragul audientei, a incercat sa-l forteze pe acesta sa faca curat la animale, dar cu buna stiinta ca-i poate face rau lui Doroftei. Pe buna dreptate e supararea lui Doroftei, mai ales ca-l credea prieten si nu considera ca-l va vinde de dragul unei emisiuni. Mai mult decat atat, se pare ca Doroftei a fost oprit la timp de la a-l pocni pe Iordachioaie, altfel ar fi riscat sa devina unul din cele mai negative personaje de pe piata romaneasca. Si aici ne gandim la Pepe sau chiar...Mircea Badea.
Pacat ca uneori ne cunoastem destul de greu prietenii...

Un comentariu: