duminică, 9 septembrie 2012

Politica face casa buna cu Bodo



Zilele trecute ne-a surprins prezenta lui Bodo pe holurile Palatului Parlamentului acolo unde se reunisera forurile superioare ale liberalilor. In ultimii ani, celebrul solist al trupei ‘Proconsul’ a facut schimbari mari in viata lui. Dupa divortul de fata cea mare a lui Basescu, Bodo s-a recasatorit. 



Iar de atunci a inceput marea schimbare pentru el. Primul lucru a fost sa se apropie de Dumnezeu si sa-si faca credinta publica. Sotia sa, Loredana, l-a impins sa devina neo-protestant. Chiar si 2 colegi din trupa l-au urmat, Robert si Dragos. Dupa care ‘Proconsul’ nu a mai urcat in topurile romanesti.
Probabil ca in cautare de noi perspective politica a aparut ca o noua sansa. Si ce sa mai spunem de PNL, partid pentru care a semnat adeziunea. Ca doar nu era sa o semneze la PDL...fostul tata-socru probabil ca nu l-ar fi promovat niciodata. In PNL, ajutat de biserica, sansele lui Bodo vor creste exponential. Totusi sa ne mai amintim ca si alti artisti si-au incercat veleitatile politice in PNL. Iar aici ne gandim la Dida Dragan sau sotia lui Ducu Bertzi. Inca o data ni se demonstreaza ca politica si biserica fac casa buna....asa cum o mana spala pe alta, nu?

Un comentariu: