joi, 30 august 2012

Terasele din Centrul Vechi pline "ochi"



Vara in Bucuresti nu este unul din locurile cele mai placute! Caldura care topeste orasul face sa fie greu de suportat pana tarziu in noapte. Iar anul asta vara ne-a zapacit de tot. Solutia pentru o astfel de vara este simpla: iesirea la o terasa cu prietenii.
Bucurestiul ofera acum super locuri unde sa te racoresti pe cinste. Unele sunt mai sofisticate si pot include chiar si o piscina, altele iti ofera muzica sau karaoke. Cea mai cautata locatie a fost Lipscani-ul. Seara tarziu toate strazile din orasul vechi incep sa fie foarte animate, de la turisti fascinati de zona si atmosfera pana la nelipsitele noastre vedete si pitzi de Bucuresti. Restaurantele si barurile sunt practic pline pana spre dimineata devreme. Nu conteaza preturile. Banii zboara din buzunare spre deliciul ospatarilor si barmanilor.Probabil e unul locurile in care am invatat sa facem si noi turism si comert. Daca e atragator pentru turisti sigur e si de nasul romanilor. Nici macar hotii de buzunare nu someaza in zona!



Orasul vechi a avut vara asta atractii pentru toate buzunarele. Festivalul ‘Caragiale’ a contribuit enorm la atmosfera Bucurestiului vechi. Spectacolele care l-au insotit de-a lungul verii au fost gratuite si s-au adresat tuturor. Vechiul ‘Union’ a fost readus la viata, iar personajele lui Caragiale a colorat zona.
O vara fierbinte in Bucuresti, devine profitabila pentru Orasul Vechi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu