marți, 18 septembrie 2012

Loc de veci ....in loc de "La multi ani!"



Stiti ce se poarta anul acesta in materie de cadouri in familiile VIP-urilor? Daca Becali a primit icoane cadou si s-a laudat cu ele peste tot, iar Razvan, sotul Danei Savuica, a primit cadou de la Botezatu chilotei cu buretel putem sa ne imaginam cat de diverse sunt cadourile in lumea oamenilor cu bani.
Dar unele celebritati s-au gandit ca cel mai bine e sa ofere cadou, cel putin persoanelor din apropiere, ceva care sa fie foarte...practic: si ce ar fi cel mai practic decat un loc de veci in cimitir? Ne tot intrebam ce fata o fi facut sotia lui Freddy Camacho in fata unui astfel de cadou primit de ziua ei!  



Teribil sa primesti asa ceva de ziua ta! Dar acelasi model s-a adoptat si in familia "Mosului " Doroftei. Acesta ne-a asigurat ca nu il atrage vreun gand de duca si drept garantie a cumparat pentru el si sotia doua locuri de veci in Ploiesti. Probabil ca in curand aceasta practica de a face cadouri "morbide" se va generaliza si chiar se va lansa o moda
Pana la urma, moda face timpurile!

Un comentariu:

  1. La urmatoarea aniversare o sa primeasca si cosciugul. Probabil o sa intrebe inainte ce model prefera, cu aer conditionat sau nu, ca poate are spondiloza si nu suporta curentul de aer rece, cu gemuletz sau fara - pentru o mai multa intimitate, asternutul din matase sau din bumbac - pentru cei alergici...brrr, macabre cadouri.

    RăspundețiȘtergere