marți, 25 septembrie 2012

Pamflete "cu staif" marca Ciao



Am incercat mai multe reviste de pe piata romaneasca zilele trecute, dar ne-am orientat mai mult catre revistele de cancan-uri. In general, subiectele abordate sunt aceleasi peste tot. Comentariile difera insa. Daca la unele reviste nici macar nu are sens sa le citesti pentru ca sunt puerile, la altele ramai profund uimit de ceea ce au reusit sa publice. Nu de alta, dar respectivii chiar cred ca sunt jurnalisti de calitate.
Iar ca exemplu, vom da revista care a reusit sa ne captiveze atentia cel mai mult, revista ‘Ciao’. 


In primele pagini descoperim un articol despre Raluca Pastrama care tocmai ce a nascut. Iata ce spune la un moment dat articolul: ‘Venirea si trezirea in aceasta lume a fiicei lui Pepe s-a petrecut in ziua in care ortodocsii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului, asa au vrut parintii si de aceea o cheama Maria. 
Maria i-a transformat pe Pepe in tata si Raluca in mama, ea fiind primul lor copil.’ Va rog sa intelegeti cam ce credeti, noi ne-am gandit ca oricum Raluca si Pepe fiind parinti erau mama si tata.
Apoi un alt articol despre Rocsana Marcu ne-a atras atentia: ‘Asa cum exista oameni si oameni, la fel exista masini si masini. Pe langa faptul ca este om, Rocsana Marcu mai este si femeie, o femeie frumoasa de 31 de ani, mama a doua fetite. Pe langa faptul ca are masina, Range Rover este o masina de rasa, cu mult staif.’ Pfuuuuuu...acum am inteles si noi: femeia este om!
Rasfoim in continuare revista, iar articolul despre amantele celor de la ‘Holograf’ ne lasa din nou profund uimiti. Un titlu ne spune:’Marina, Marina, mi-ai distrus hemoglobina!’...si continua cu ‘Marina este o amanta de rasa si o femeie cu staif.’ Daca pana acum masina Range Rover a Rocsanei Marcu era de rasa si cu staif, iata ca, nici la 3 pagini mai incolo Marina capata aceleasi atribute. Hm...probabil ca la revista era criza de cuvinte!
Pentru restul paginilor, nici macar nu mai facem efortul de a le citi. Ne uitam la poze...fara comentarii! Nici nu mai intelegem de ce toate revistele astea scriu ca textele lor sunt pamflete pentru ca umorul lipseste cu desavarsire....de fapt stim dar era o intrebare retorica. Totusi nu ni se pare in regula ca in spatele acestei scuze fiecare sa scrie orice si asa se protejeaza de un eventual proces pe care ar vrea sa-l intenteze cineva care apare in paginile respective.

Un comentariu:

  1. E clar, femeie = masina ca doar sunt de rasa si au si staif. Poftiti la calarit....masini! Fleashc!

    RăspundețiȘtergere