joi, 17 mai 2012

La mall inainte cu vedetele in frunte!

Pentru o scurta partida de shoppig ne-am gandit sa alegem unul din mall-urile celebre ale Bucurestiului. Din simplul motiv ca ar putea sa fie mai bine aprovizionate. Bine, acum nu ne gandeam ca marfa de aici ar trebui sa fie comparabila calitativ cu cea din mall-urile din strainatate, dar speram sa gasim o diversitate cat mai mare. Asa ca am luat-o la picior pe aleea principala a mall-ului.

Dar pe langa haine de toate marimile si culorile, pe langa atmosfera mai relaxanta din timpul saptamanii, ne-am clatit ochii si cu cateva din vedetele locale. Cine nu o cunoaste pe Oana Lis? Vulcanica si exuberanta, imbracata in culori vii, Oana Lis iesise la mall impreuna cu cateva prietene. Oriunde ar fi Oana Lis se face usor remarcata.

Ne continuam plimbarea prin mall si nu mare ne-a fost mirarea sa dam nas in nas cu …cine credeti? Disparut din viata publica de cateva luni in urma unui eveniment tragic, fostul carcotas Serban Huidu se plimba vesel si fericit prin mall impreuna cu inca 2 prieteni. Ceva mai slabut decat in cronicele pline de venin, dar tot cu zambetul nelipsit de pe fata parea a se simti bine. Sigur asta era inainte de a se anunta ca va fi trimis in judecata. Dar vorba proverbului:  ‘nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase’.

Ce sa mai…asta e mall-ul si acolo e defilarea vedetelor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu