marți, 24 aprilie 2012

Un Bisbal de zile mari

Chiar daca nu esti fan David Bisbal, chiar daca esti interesat doar de un spectacol latin, este imposibil ca la finalul unui concert marca Bisbal, sa nu devii fan. Un adevarat latino-exploziv si showman total. Nici o secunda nu s-a dat inapoi de la a face risipa de energie, momente in care toata sala a cantat si a dansat cu el. Spectacolul de duminica seara - 22 aprilie 2012 (parca mult prea tarziu pentru obiceiurile de consum ale romanilor) a avut tot ce i-a trebuit: miscarile latino ale cantaretului, tinuta sa elegant-neglijenta, faimosul sau par, iar vocea sa care nu l-a tradat nici o secunda. Remarcabila conditia sa fizica in ciuda efortului facut pe durata intregului spectacol. A sarit, a dansat si a alergat in permanenta. A comunicat foarte bine cu sala. Momentul serii a fost cel in care in sala a patruns o mireasa furata. David a urcat-o pe scena si i-a dedicat o melodie. Finalul spectacolului a fost incendiar, iar cu momentul in care a sarutat si imbratisat steagul Romaniei a cucerit pana si pe cel mai insensibil spectator prezent in sala. Fan-clubul David Bisbal si-a facut prezenta simtita pe parcursul intregului spectacol, iar la sfarsit au aruncat cu flori catre el. Ce sa mai, un concert plin de energie care a umplut sala cu buna dispozitie si a creat o stare pozitiva. Bravo David !

In schimb, nu am apreciat deloc prestatia jalnica si total nepotrivita a lui Mihai Morar, care a avut rolul de animator al serii. Glumele sale pe alocuri misogine, cu clare accente de rautate n-au fost deloc apreciate de sala. Cea mai nesarata dintre glume a fost cea in care Morar aprecia ca la nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama oamenii prezenti la eveniment nu au fost de aceeasi calitate ca cei de fata la concertul lui Bisbal. Ironie sau nu, insa printre spectatori se aflau chiar actuala sotie a lui Pepe, precum si nasii - Andra si Catalin Maruta. Pe de alta parte, acelasi Morar ne-a dat si cateva exemple internationale de ceea ce inseamna sa fii barbat: baiatul lui tata (Enrique Iglesias), baiatul unei fete (Marc Antony) sau baiatul unui baiat (Ricky Martin). Penibil domnule Morar!

La final trebuie amintit si cel care a deschis concertul, Dragos Chircu. Lansat la emisiunea ‘Vocea Romaniei’, nu putem spune decat ca totul a inceput bine, dar s-a sfarsit foarte prost. A chinuit lamentabil niste melodii, a falsat cat a putut si ne-a demonstrat clar ca inca nu detine tehnica vocala  si nici pe cea a discursului. In astfel de situatii mai bine doar canti decat sa faci gafe lamentabile. Speram ca se va gasi cineva sa-l sfatuiasca in privinta tinutei scenice, atitudinii, repertoriului ce trebuie abordat. Daca nu stii sa vorbesti liber, este potrivit sa-ti faci un discurs din timp si niciodata nu este indicat sa spui publicului ca nu-ti place sa-ti prezinti melodiile sau trupa. Asta pentru ca data viitoare sau putea ca nici publicului sa nu-i placa de tine. De data asta Chircu s-a prezentat lamentabil la concert, iar cine ii va spune ca a fost bine, ala nu ii este prieten. A chinuit cumplit melodiile si in mod special ‘Could you be the most beautiful girl in the word’. Are o voce placuta si puternica dar ii mai ramane sa se adapteze.

Si de aceasta data au fost multe vedete: Mirabela Dauer care s-a simtit bine la concert, Monica Tatoiu, suparata ca nu poate vedea bine din locurile de VIP a plecat de la concert, Pepe, Maruta si Andra.



http://www.youtube.com/watch?v=_JRt_L88fM4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu