miercuri, 4 aprilie 2012

Un concert "fucking" marca Nigel Kennedy



Niegel Kennedy a avut de curand concert si in Bucuresti. Pentru cine nu a auzit de el este, dupa cum spunea si publicitatea facuta pe un post de radio, cel mai bine vandut violonist al Marii Britanii.
Venit in Bucuresti dupa 2 ‘fucking’ concerte la Cluj si Timisoara, a avut posibilitatea de a admira ‘fucking’ peisajul Romaniei, fiind adus in Bucuresti de o ‘fucking’ masina. Spectacolul a inceput cu o ‘fucking’ melodie care e ‘fucking’ prea lunga. Sirul de ‘fucking’ folosit a fost suficient de lung sa deranjeze, desi publicul i-a aplaudat fiecare ‘fucking’ ca si cum se transformase concertul intr-un stand up comedy. Clar, dupa felul in care era imbracat atat el cat si band-ul sau, ca nu pot fi incadrati intr-un curent cu usurinta. Repertoriul sau a fost la fel de uimitor, trecand cu usurinta de la muzica clasica la prelucrari de jazz.
Fara cuvinte am ramas in fata tehnicii si a virtuozitatii sale, prin care a pus in valoare vioara Lafont Guarneri. Viorile Guarneri sunt cunoscute pentru sunetul lor mai grav si mai putin slefuit decat al unei viori Stradivarius.
Salile pline sunt la concertele de manele, asa ca un astfel de concert a avut sala cam pe jumatate plina. In schimb, persoane importante, dar absolut necunoscute, au populat loja principala. Un asemenea ‘fucking’ concert e bine sa-l vezi macar o data, dupa care poti sa intelegi cu usurinta in ce directie se va indrepta muzica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu