sâmbătă, 25 februarie 2012

Traistariu - noua Whitney Houston a Romaniei!


Vi-l mai amintiti pe interpretul melodiei ‘Tornero’ ? In urma cu cativa ani facea mare valva cu vocea lui si chiar parea a fi pe val. Totul s-a spulberat repede ajungand sa fie repede uitat si avand niste aparitii foarte sterse in ultima vreme. Daca nu ghiciti va spunem ca este vorba despre Mihai Traistariu.
Pana aici nimc deosebit : un baietel cu o voce mai deosebita, dar care nu reuseste sa se puna in valoare. Nu este nici primul si nici ultimul. Insa daca va intrebati de ce portile care i-au fost larg deschise acum s-au inchis poate ca niste explicatii veti gasi in continuare.
Batalia pe piata muzicala este foarte dura, desi loc sub soare exista. De la a avea voce, la a deveni cu adevarat o vedeta este o distanta si o munca foarte serioasa. Mai mult, este necesara o echipa care sa te sustina si sa-ti creioneze imaginea. Pentru Mihai Traistariu aceste lucruri sunt departe si de neimaginat. Asa incat, pentru a compensa lipsa unui PR-ist isi face singur comunicatele de presa. Nu ar fi nimic aiurea pana aici, daca nu ar vorbi el despre el insusi la persoana a 3a si daca nu s-ar si lauda. Haideti sa va citam din ultimul lui comunicat de presa: « Solist de muzica pop, mic afacerist, ingrijitor al fratilor sai, iubitor de animale, sustinator al micilor talente, organizator de concursuri de muzica si dans, mai nou si student la a doua facultate ... Mihai Traistariu isi ocupa timpul cu preocupari din ce in ce mai diverse ! » Pe langa aceste talente ascunse de muzician, ‘mic afacerist’, ingrijitor si iubitor, el chiar se crede intruchiparea lui Elvis Presley sau a lui Whitney Houston, avand tupeul ca pe ultimul lui album sa puna si melodii ale acestora. Ce talent dom ‘le !
Se stie foarte bine ca artistul in discutie este inchis rau la punga si nu-si doreste sa colaboreze cu nici o agentie pentru PR si imagine pentru simplul motiv ca acestea i-ar lua bani. E ca si cum doar dumnealui are nevoie sa-si plateasca factura la telefon ! Prefera sa nu ia in serios sfaturile nimanui si considera ca el are stiinta si poate sa suplineasca munca unei echipe. Cum sa nu, am spune noi, daca ar fi sa ne amintim de un concert marca Traistariu tinut la Sala Palatului: coregrafia nesincronizata, miscarile fara noima ale artistului, adidasii fascinanti care nu se potriveau cu restul hainelor si la mare exceptie discursul tinut, cu multe greseli si cu o exprimare dureroase pentru limba romana. Parca urma sa mancam mici si sa tragem si o bere.
Acest Elvis si Whitney ai Romaniei, isi incheie apoteotic comunicatul urandu-si singur succes cu noul album lansat si este incredintat ca anul 2012 ii va fi favorabil in urma horoscoapelor citite : « Ca fapt divers, cantaretul a citit in horoscop ca " in anul 2012 va da lovitura in tot ceea ce-si propune " ... asa incat are credinta ca albumul va fi un succes ! »Am obosit tot asteptand sa-i vina si lui mintea la cap si sa inceapa o colaborare cu o agentie de PR, asa incat de acum inainte il vom ignora complet !

4 comentarii:

  1. nu suport PR-istii, pentru ca n-au personalitate.
    nu suport bloggerii pentru ca sunt niste pierde vara.
    nu suport pe cei care mananca rahat despre cei care au succes, pentru ca ei ... pur si simplu n-ausucces si ... vor latra toata viata la ... cer, in asteptarea lui.
    am facult doua facultati, dintre care una de matematica, terminand cu 10.
    am fost as la gramatica, deci aberatiile tale cu " comunicarea " pe scena sunt complet nefondate.
    iar ceea ce ai primit tu NU ESTE UN COMUNICAT DE PRESA OFICIAL asa cum il numesti matale.
    este pur si simplu un mail trimis catre toti " prietenii " din lista mea, in care te-ai trezit si tu.
    ah, ca erau acolo si 2 ziaristi pierduti in spatiu, e problema lor.
    bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. si, ca sa-ti fac ziua mai draga, te anunt ca esti al 7-lea blog pe care l-am actionat in instanta.
    de cateva luni, tot ce apare pe net si deranjeaza pe cineva, poate fi chemat in justitie.
    cineva trebuie sa raspunda si pentru astfel de aberatii, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pentru ca ne urmariti cu interes vom continua seria pamfletelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cip cip, lieee ciocarlie, scartz :))

    RăspundețiȘtergere