marți, 21 februarie 2012

De prin targ....

Nici nu va puteti inchipui la ce se gandesc alesii nostri in aceste zile. Unii sunt ofticati, altii implicati in politica partidului, altii vand bilete la preturi modice pentru meciul de fotbal cu Uruguay… noroc ca zapada se topeste de la sine.
Ca tot s-a primenit Guvernul, unii dintre fostii ministri chiar s-au dat cu fundul de pamant pentru ca au pierdut postul. Se pare ca Nuti, fosta spaima a turismului, s-a ofticat ca a fost demisa din functie. Si ca sa-i treaca de oftica a incercat sa doneze sange in campania de iarna spre primava a PDL-ului. Na, ca nici aici nu a avut sanse. Oficial s-a spus ca este vorba de o anemie, dar pe culoarele Parlamentului se fac glume cum ca ar fi avut o boala contagioasa cu
transmitere sexuala cand era juna. Noi nu cunoastem realitatea, dar putem sa va spunem ca in istoria noastra femeile cu numele de Elena nu au avut o viata linistita.
Cum la fotbal ne pricepem cu totii si este un subiect la zi indiferent de situatia tarii, indiferent de urgiile vremii, nici alesii poporului nu se sfiesc de la fotbal. Astfel, un distins domn parlamentar - deputatul Dan Radu Zatreanu - a trimis sms-uri la toti colegii pe care-i instiinta ca poate face rost de bilete la meciul cu Uruguay la un pret minim de 10 ron iar pretul ajungea functie de consistenta buzunarului si la cateva milioane. Iertare sa ne fie, este posibil sa puneti pe lista si restul de 21milioane locuitori ? Acum, daca tot e gratis, macar sa-l vada toata tara !
Si nu va sfiiti sa munciti, caci noi, oamenii simpli, vom continua sa muncim si pentru voi. Si
daca e cazul venim sa va dam zapada de pe scaunele de alesi sau mai bine sa facem un Parlament cu oameni de zapada ??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu