duminică, 11 martie 2012

Stefan Banica le-a oferit doamnelor martisoare la Circul Globus


Martie reprezinta nu numai martisorul dar si ziua femeii. Cu mic cu mare ne-am prins iarasi in hora sarbatorilor si am incercat sa oferim o floare, un martisor, chiar si invitatie la cate un spectacol. Printre multitudinea de spectacole oferite in aceasta perioada noi am avut curiozitatea de a merge la concertul unplugged ‘Te iubesc, femeie!’ tinut de Stefan Banica. Se stie ca, in general, concertele lui Banica sunt pline de culoare si miscare. De ani de zile in decembrie din agende nu lipseste concertul lui de Craciun. Iata ca, acum, incearca sa faca o traditie si din concertele unplugged. Este deja la a 2 a editie a acestui tip de concert, pe care il tine de 8 si 9 Martie la circul ‘Globus’.
Ca si in anul precedent, loja oficiala a fost deschisa special pentru Zana serilor de sambata, adica Andreea Marin Banica. Aflandu-ne intamplator pe langa staff-ul lui Banica ne-am amuzat copios cand am inteles ca acestia o numesc ‘guvernul’ pe Andreea. Stiu ei ce stiu, nu-i asa?
Eeeeiiiiiiiiiiii si toate povestile nu sunt frumoase daca nu sunt si un pic complicate. Anul acesta Banica a invitat-o in mod personal pe fosta lui partenera din seria de filme “Liceenii”, “Liceenii rock’n roll”. Oana Sarbu, dupa cum se stie, este actuala partenera a lui Robert Turcescu. Asta nu inseamna ca au si venit impreuna. Dar nici faptul ca a fost invitata de Stefan nu inseamna ca a avut loc in loja in care a stat Andreea. De altfel, nici nu a stat pana la sfarsitul spectacolului. Tot in loja oficiala, dar in a doua seara de concert, au fost invitate Emilia Popescu si stirista Oana Frigescu.
Concertul in sine a fost usor plictisitor la inceput, dar catre sfarsit melodiile ritmate au antrenat sala la dans si voie buna. La bis Stefan a mai cantat 3 melodii. Asa ca ne-a placut concertul, ne-a placut si interpretul, acum asteptam anul viitor sa vedem pe cine mai invita ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu