duminică, 9 octombrie 2011

Malaele si George Mihaita au ajutat-o pe Mihaela Teleoaca sa-si gaseasca jartiera


Anuntata cu multa publicitate ultima premiera a Teatrului de Comedie Bucuresti iese din tiparele obisnuite. Pana si locatia in care se joaca piesa, , este non conformista, unul din fostele pavilioane Romexpo schimbandu-si destinatia in sala de spectacol. Ca de obicei, spectacolul s-a jucat cu casa inchisa – aproximativ 400 de bilete, semn ca publicul roman este deschis pentru noutati. Protagonistii spectacolului nu mai au nevoie de nici o prezentare: George Mihaita, Horatiu Malaele si Mihaela Teloaca. Toti trei aflati intr-o zi mare, au perfomat un spectacol de inalta tinuta. Am ramas practic fara comentarii la jocul actoricesc a lui Horatiu Malaiele, care reuseste sa ne convinga ca rolul i se potriveste perfect si-i da spatiul necesar pentru a-l duce dincolo de un simplu personaj.
Prin public, in primul rand, am remarcat si prezenta unei persoane cu a carui prezenta ne-am obisnuit, mai mult, la televizor in ultimul timp. Este vorba de cunoscuta ziarista Cornelia Popescu (foto), a carei prezenta a fost salutata la sfarsitul piesei chiar si de George Mihaita care i-a multumit penrtru prezenta printr-o reverenta. In ciuda aciditatii care o caracterizeaza in aparitiile sale televizate, ziarista s-a aratat incantata de spectacol semn ca cei trei au trecut pragul exigentei impuse de aceasta in majoritatea dialogurilor cu invitatii “Conferintei de presa” si nu numai. Aceasta s-a amuzat copios pe tot parcursul spectacolului ce a durat aproximativ o ora si douazeci de minute.
Starea de bine creata de atmosfera spectacolului ne-a invaluit pe toti la sfarsit si ne-a convins inca o data ca evadarea in arta este solutia pentru a indulci o saptamana obositoare.

Un comentariu:

  1. Aaaaaaa... o stiu pe tipa asta! e tare! Dar oare de ce nu mai apare in ultima vreme?

    RăspundețiȘtergere