marți, 28 iunie 2016

Andre Rieu reloaded


Anuntate cu surle si trambite concertele sustinute de Andre Rieu si orhestra sa au fost una din atractiile lunii iunie. Anul trecut, cand a venit pentru prima data in Romania, a avut o saptamana intreaga rezervata concertelor sale. Asta pentru ca era o premiera pentru Romania, iar lumea era foarte doritoare sa-l vada. De altfel, biletele la concertele de anul trecut s-au epuizat in cateva ore.
Anul acesta situatia a fost diferita. Anuntat initial ca va fi doar un spectacol, campania de marketing s-a dovedit a fi eficienta, asa incat au fost 2 spectacole.

Desi Andre Rieu a promis ca vine anul acesta cu un spectacol nou, din pacate pentru noi, promisiunea a ramas undeva in van. A venit cu un spectacol similar cu cel de anul trecut, doar cateva schimbari in punctele esentiale, cu aceleasi glume si bancuri, aceleasi texte. Nimic nou! Fie ca urmareai concertul lui pe un DVD, fie ca plateai o suma, deloc modesta, sa-l vezi life, aveai parte de acelasi scenariu, doar ca adaptat la orasul in care are loc concertul. Dezamagire? E putin spus pentru cati bani a costat un bilet, fie el si din categoria cea mai joasa.
Peste toate astea se mai adauga si organizarea slaba din cea de-a doua seara, cand peste Bucuresti s-a abatut furtuna. Organizatorul promisese pelerine pe scaune pentru a ne apara de ploaie, insa nu toata lumea a avut parte de acestea. Persoanele care au venit mai tarziu nu au mai prins pelerine, pentru ca fusesera deja epuizate, iar stocul nu a fost suficient pentru toata lumea.
Cu toate astea publicul s-a bucurat de seara alaturi cu Andre Rieu si orchestra lui. Au dansat si au cantat in ciuda vremii nefavorabile, in ciuda faptului ca multi erau uzi pana la piele.

Insa spectacolul a fost unul mediocru! Fara jena, insa ne asteptam la un spectacol nou si fara glume rasuflate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu