luni, 15 februarie 2016

Casa Regala a Romaniei deranjata de decibelii produsi de Teatrul de Vara Herastrau

In fiecare vara, in lunile iunie-iulie, teatrul de vara din Herastrau prinde viata prin spectacolele oferite de Teatrul de Revista ‘C. Tanase’. Intr-un timp spectacolele erau chiar televizate pe postul de stat TVR2, ca urmare a succesului pe care l-au avut.

An de an si vara de vara, teatrul de vara Herastrau, aduce un moment de bucurie pentru publicul bucurestean, care vine sa se relaxeze la spectacolele oferite. Ferite de arsita soarelui, spectacolele inunda prin muzica, luminile, culorile si buna dispozitie arenele teatrului, iar publicul raspunde cu ropote de aplauze.
Mai putin vecinii teatrului de vara! Nici mai mult nici mai putin decat ‘casa Regala’ a Romaniei. Nemultumiti de faptul ca pret de cateva ore in weekend linistea din zona este tulburata de muzica si buna dispozitie, casa Regala, a dat dispozitie sa fie masurati decibelii emisi in timpul spectacolelor. Dupa care urmeaza tot soiul de plangeri facute catre Primarie.
Asa incat, tam-nesam, directorul teatrului de Revista, Alexandru Arsinel, a cerut fonduri suplimentare Primarului General si Consiliului General al Municipiului Bucuresti pentru a ridica panouri antifonice, cu scopul de a evita alte plangeri de la casa Regala.
Cu tot respectul pentru, Altelele Sale, dar oare Radu Duda nu este si el un actor? A uitat cumva cum este un spectacol de teatru?

Haideti sa facem pace si sa nu mai cheltuim banii publici pentru panouri antifonice! Ce-ar fi sa fiti chiar Domniile voastre amfitrionii acestor spectacole de vara? Ce ziceti domnule Duda? V-ar face cu ochiul un rolisor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu