vineri, 31 octombrie 2014

Fanii "Europe" nu-i vor vedea nici in 2014 pe cei care spargeau topurile in urma cu 30 de ani

«The Final Countdown » este melodia cu care au cucerit topurile anilor ’80. Celebra formatie ‘Europe’ urma sa concerteze in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 17 noiembrie. Formatia suedeza ar fi venit pentru prima data la noi, dar din pacate, numarul de bilete vandute este cu mult sub nivelul asteptat de organizatori si in consecinta va fi anulat, desi momentan nu s-a anuntat oficial. 

Pe de alta parte, concertul lui Thomas Anderson la Bucuresti a fost programat initial pentru data de 2 noiembrie, insa organizatorii au anutat ca va fi mutat pentru data de 24 ianuarie 2015. Conform celor spuse de organizatori aceasta amanare a fost facuta datorita faptului ca este in ziua alegerilor prezidentiale. Eh, iar pe 24 ianuarie ne vor anunta ca este ziua Unirii, iar Thomas Anderson nu stie versurile de la ‘hai sa dam mana cu mana’!
Evident ca organizatorii au pus in fata scuza cu electoralele pentru inca un concert fara bilete suficiente vandute.
Este oare asta un semn ca publicul s-a cam saturat sa vada ‘fostele stele’ pe scena de la Bucuresti? In schimb, concertul unei reprezentate a tinerei generatii se pare ca va face furori. Concertul Indilei va fi sustinut de 2 ori in aceeasi seara, fiind foarte solicitat.

In fine, noiembrie e pe val si sunt multe concerte! Pentru toate gusturile si buzunarele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu