miercuri, 2 octombrie 2013

Bendeac - "monstru sacru" al dejecţiilor cu tenta umoristica

In ultima vreme au fost cateva scandaluri in care au fost implicate vedete consacrate versus vedete in devenire. Motivele au fost diverse. Si oricum este la moda...pac tu persoana aflata intr-un con de umbra te legi de unul care are priza la public si asa iti creste si tie cel dintai cota. 
De exemplu, Bianca Dragusanu a avut un conflict cu Stela Popescu dupa ce aceasta din urma a afirmat ca nu o considera un model pentru generatia actuala. Raspunsul Biancai nu a intarziat si a fost lipsit de eleganta: ea este model, iar lumea este invidioasa. Nici nu este rau ca se lauda singura...in fond daca ea nu-si cunoaste si nu-si lauda calitatile, atunci cine?
Apoi acum cateva zile am fost martorii unui scandal in presa ca urmare a transplantului de rinichi suferit de Arsinel. In mod cert notarietatea dumnealui a facut posibil ca transplantul sa fie prioritizat, in ciuda listei lungi de pacienti. Nu este un gest normal, dar dorinta de a trai te impinge sa folosesti mijloacele la indemana. De aceeasi maniera a procedat si presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a ales sa fie operat la Viena, dar si Bitman care a preferat tot Viena. In acelasi spital din Viena au fost internati si Teo sau Serban Huidu.
Un alt personaj ce incearca sa se cocoate acum in lumea vedetelor este Mihai Bendeac.

Face el ce face si probabil pentru a tine mereu prima pagina a ziarelor si a internetului a trantit o replica plina de venin si de dejecţii la adresa lui Arsinel. Nu este prima data cand Bendeac, acest astru in devenire cometa, incearca sa se joace de-a Dumnezeu si sa-i judece pe cei din jur. Modalitatea in care Bendeac considera ca poate sa-si faca un nume este lipsita de orice eleganta si chiar marlaneasca. Si atunci ma intreb: doar atat poate el? Vi se pare normal sa dai si sa lovesti intr-un om aflat pe patul de spital? Nu imi amintesc de talentul lui Bendeac decat legat de un umor de prost gust, low-cost si de mahala. De numele lui Bendeac se leaga si asa zisa educatie actuala a publicului telespectator care rade la glumite frivole si bate din palme la semnalele din regie. Fie ca-ti place sau nu, Bendeac, sa stii ca lumea rade si se simte bine la glumele ‘vechi si prafuite’ ale lui Arsinel si asta pentru ca are un ceva aparte care va lipseste: SARMUL! Ceea ce tie iti lipseste! Na ca am spus-o direct!

In rest, loc sub soare este pentru toti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu