luni, 9 septembrie 2013

ANAT a pus lacatul pe Flamingo Tours si alte 5 "surori"

La o luna dupa ce noi am scris despre “Flamingo Tours” si modalitatea lor de a escroca oamenii de buna credinta care au muncit un an pentru a merge in vacante, iata ca a aparut stirea ca agentia a intrat in insolventa.
Asta inseamna ca cea mai mare parte din comenzile luate si platite s-au evaporat fara a fi onorate. Mai exact aveau un sistem foarte bine pus la punct de a escroca lumea. Cu o publicitate foarte agresiva prin care-si promovau excursii in cele mai importante zone turistice din Europa la preturile cele mai mici de pe piata castigau imediat clientii. Dupa care urma trimiterea unui contract si plata banilor de catre client. Mai departe...unii au simtit deja pe pielea lor din pacate: ajunsi la aeroport nu aveau rezervare la avion sau ajunsi la hotel nu aveau rezervare sau pur si simplu agentia nu le mai trimitea nimic. Normal ca nu mai raspundeau la telefoane sau email-uri, iar sediile si le schimbau foarte des, asa incat sa nu-i gasesti de 2 ori in aceeasi locatie.


Pe langa Flamingo Tours cu siguranta ca mai sunt si alte firme de ‘turism’ care procedeaza la fel dovada stand si interventia ANAT. Asa ca, pe langa Kara Travel, Autoritatea Nationala pentru Turism a stabiilit ca alte 5 agentii si-au inselat clientii in aceasta vara: S&S Travel, Flamingo Tour, Rom Travel Europa Bookings, Ali Baba Tour Holiday si Liberty Tours. Toate au ramas fara licenta. Niciodata nu este prea tarziu chiar daca ar putea totusi fi pentru clientii pagubiti si pentru care exista slabe sperante sa-si mai recupereze vreodata banii agonisiti cu sudoarea muncii lor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu