luni, 20 mai 2013

Elena Udrea coace un nou partid in Centrul Vechi



Vinerea seara, cum e si normal, se anima toata zona Lipscani-ului. In mod special, dupa orele de serviciu incepe lumea sa se adune prin localurile de acolo. Cum incepe sa se lase intunericul incepe o forfota si mai mare care tine cam pana tarziu in noapte.
La o plimbare in zona vedetele nu se lasa asteptate. Ceea ce ne-a uimit cel mai mult a fost prezenta neasteptata a Elenei Udrea. 


Fara pantofi cu tocuri, cu ochelari de soare care sa-i acopere fata, insotita de cativa ‘tovarasi’ de partid s-a plimbat linistita pe Smardan. Cu siguranta ca erau in cautarea unui loc mai retras unde sa puna la cale o noua formatiune politica. Prin modalitatea lejera in care era si imbracata nu iesea cu nimic in evidenta, asa incat oamenii nu intorceau capul dupa ea si chiar nu a fost recunoscuta pe strada. Asta daca intentia era sa faca o baie de multime nu stim daca chiar a reusit. E clar ca popularitatea ei nu este la cote maxime, in ciuda aparitiilor in media.
Cristian Petrescu, fost deputat, Gheorghe Tinel, actual deputat de Ialomita, si Gelu Visan, fost deputat de Dolj, toti din PDL, au fost cei care au insotit-o in plimbare pe Udrea. La scurt timp dupa ce au gasit un loc de stat la vorbe, Tinel a fost primul care a plecat, urmat indeaproape si de garda de corp a Elenei Udrea. Probabil ca discutiile erau prea incinse pentru toate urechile.
Sa intelegem ca plimbarea a fost cu un scop si ca in urmatoarele saptamani vom afla de o actiune a Elenei Udrea ?  Un lucru e sigur: nu se plimba Elena Udrea asa pur si simplu vineri seara doar ca sa admire natiunea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu