luni, 1 octombrie 2012

Viitor de aur Birchall are in partidul "care este"


Stim ca nu trebuie sa incepem cu "deci"...dar indignarea este prea mare la aflarea unei asemenea vesti. Deci, cat sa fii de disperata si de lipsita de scrupule ca dupa ce tot partidul te-a "terfelit" si ti-a facut varza imaginea tu sa te intorci sa lingi acolo unde nu este locul tau.
Credem ca este lesne de inteles despre ce personaj facem vorbire: actual secretar executiv al PSD şi consilier al premierului Victor Ponta, Ana Birchall.

Auzim de cateva zile in presa ca bate darabana, de parca era si greu, că a fost propusă şi desemnată de filiala PSD Vaslui pentru a candida pentru un mandat de deputat în colegiul nr. 3 Vaslui (Negreşti). Extraordinar, ce mega-stire. Este exact ca stirea aia care a "scapat" in tabloide ...cand intamplator consiliera lui Ponta a fost fotografiata in costum de baie pe malul Marii noastre negre.
Si daca din intamplare o sa mai iasa cine stie ce dezvaluiri in presa despre trecutul sau prezentul glorios al Anei Birchall si atunci iar se va supara pe partid sa nu ne mire daca peste alti patru ani pesedista va fi iar si iar desemnata de partid sa candideze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu