duminică, 14 octombrie 2012

Divinitatea a facut dreptate in cartierul Confort City?



La inceputul lunii octombrie un incediu in apartamentele ‘Confort City’ din Popesti-Leordeni a facut mare valva prin oras. Toate televiziunile au dat momentul in direct. Oamenii ingroziti isi spuneau povestile lor despre cum au simtit si trait evenimentul. Neplacut pentru toata lumea, asta este clar.
Pompierii au precizat la acel moment ca, din ceea ce au reusit sa vada, se pare ca incendiul a pornit de la un aparat electrocasnic din mansarda cuiva. Acum, daca nu stiti, in acest complex rezidential stau si cativa artisti cunoscuti: Florin Zamfirescu, Marius Bodochi si Vali Craciunescu.


Pe surse am aflat ca incendiul a pornit chiar de la unul din artistii din complex, care avea probleme cu instalatia de la aerul conditionat. Se pare ca aceasta nu a fost bine izolata, asa incat a reusit sa provoace acest dezastru.Pe de alta parte, am mai aflat din aceleasi surse ca personajul cu pricina a suferit o paguba imensa avand in casa la momentul incediului o importanta suma de bani. Sursele noastre ne mai spun ca ar putea fi vorba de interventia divinitatii care ar fi vrut sa ii dea o palma personajului nostru. Se pare ca acesta ar fi fost rugat de catre persoana cu care imparte anumite momente ale zilei sa o gazduiasca vreo trei zile dar acesta s-a incapatanat refuzand-o si a trimis-o sa stea la hotel. Asa a si facut doar ca la exact trei zile s-a intamplat marea nenorocire. Si sa mai ziceam ca nu platim pentru toate ce le facem in viata!

3 comentarii:

  1. Asa-i, platim , din pacate sunt si multi alti nevinovati care platesc alaturi de noi, trebuia sa fie ceva izolat, sa nu sufere asa multi oameni. Deh, victime colaterale..fleashc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe surse e cam vag, se vorbeste in targ sau stiti de la "persoana" sau poate chiar aveti 3 surse de incredere care pot confirma? Caci altfel postarea asta ar putea fi considerata proba intr-un proces de calomnie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim15 octombrie 2012, 01:51

    Cred ca nu ati citit textul de pe prima pagina

    "Asteptarile noastre
    Ne dorim ca platforma, aflata momentan la inceput de drum, sa devina interactiva. Tocmai de aceea incurajam ca toti care se simt atrasi de acest proiect sa ne trimita toate gandurile pe care sa le promovam pe site si din care sa invatam impreuna. Multe din textele ce vor veni se vor incadra in categoria "pamflet" asa ca subiectii nu trebuie sa se supere ci sa incerce sa ia partea buna a lucrurilor. Oricine are propuneri de colaborare, ii invitam sa ne scrie pe adresa stiripesurse@gmail.com "

    Deci nu se sustine ce spuneti....

    RăspundețiȘtergere