luni, 6 august 2012

Familia lui Tiriac Jr isi petrece week-end-urile caniculare in Poiana Brasov

Mai tineti minte scandalul ‘cocaina pentru VIP-uri’? Suntem aproape siguri ca nu va este proaspat scandalul cu pricina. Dar despre personajele respective s-a tot vorbit. In ciuda tuturor celor aparute in ultima vreme despre familia Ion Ion Tiriac Jr cum ca nu le-ar merge bine, putem sa va spunem noi ca este doar zvonistica.
Weekend-ul trecut i-am intalnit pe toti in Poiana Brasov. Tiriac Jr impreuna cu sotia sa si copiii veneau cu totii fericiti de la o plimbare cu ATV-ul prin imprejurimile Poienii.


Casa lor de vacanta este bine ascunsa printre brazi pe o straduta laterala si nu atrage deloc privirile. Nici pe departe nu este una din vilele impunatoare tipice cu care nou imbogatitii se lauda acum. Ne-a placut mult aspectul ingrijit al casei si modestia acesteia.
Sambata seara familia Tiriac Jr impreuna cu prietenii au dat o mica petrecere, iar duminica dimineata au preferat din nou plimbarea cu ATV-ul. De data aceasta, Tiriac Jr ii plimba pe copii cu ATV-ul, in timp ce sotia sa era in urma lor cu un SUV condus de un bodyguard. Si nici macar ultimul scandal iscat artificial de presa tabloida nu a afecatat-o deloc pe tanara doamna Tiriac Jr....gurile rele ziceau ba ca este insarcinata, ba ca a pierdut copilul....si la un moment dat a iesit mama soacra si a lamurit lucrurile...Ileana nu este deloc insarcinata! Stiti cum se spune: ‘apa trece, pietrele raman!’

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu