joi, 5 iulie 2012

Protestul nostru!

Ne-am tot gandit in ultimele zile daca sa mai scriem despre cine ce a mai facut in oras sau despre situatia politica in care ne aflam. Mda, am spus ca nu dorim sa facem politica si ca ne vom tine departe de ea. Din pacate, in ultimile zile, ne-a invadat viata cu totul.

Nu-l cunoastem pe Ponta. Nici pe Antonescu. Nici pe Basescu. Nu i-am cunoscut nici pe Udrea sau Boc. Niciodata nu ne-am interesat foarte de aproape de ei, decat daca ieseau in evidenta la evenimente sociale.

Desi nu-i cunoastem personal pe nici unul dintre ei, pana acum aveam o tara care se calmase politic. Probabil ca ar fi bine sa mentionam ca pastram ceva din ‘iutenia la manie’ a lui Stefan cel Mare in politica pentru ca ne aprindem foarte repede si nu ne stingem cu una cu doua. Nu stim care este dorinta arzatoarea a cuplului Ponta-Antonescu pentru toata harababura asta din tara, dar putem spune cu siguranta: ‘V-a iesit!’. In cateva zile toate au reusit sa creasca si mai ales ratele oamenilor de rand la banci.



Daca e sa va intrebati totusi ‘de ce?’, o sa va spunem noi mai simplu: din cauza unor micuti paranoici care au suferit cand erau copii ca n-au avut suficiente jucarele, iar acum, ajunsi in functii, ne considera pe noi jucarii.

Si pentru ca inca n-am devenit dictatura pe deplin in ultimile zile si inca mai gandim pozitiv,  ca lucrurile se pot indrepta, va propunem sa ne spunem parerile oriunde avem sansa. Cum mai mult ca sigur tot planul a fost bine gandit pana in cele mai mici detalii sa nu va asteptati sa fiti auziti din prima!

Noi protestam! Aici pe site si in pietele publice! Vrem sa ni se dea inapoi linistea si cursul euro! Nu ne intereseaza cum va impartiti puterea domnilor, dar nu ne furati zambetul, cresterea economica de +1% si cursul linistit al monedei euro! Istoria nu iarta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu