luni, 19 martie 2012

Flamenco a cucerit Capitala

Suntem in plin festival Flamenco ! De data asta ne-a introdus in lumea festivalului, ajuns la a 3a editie, chiar directorul Institutului Cervantes din Bucuresti. A fost cel care a facut deschiderea concertului de muzica flamenco, in care a cantat David Palomar si band-ul sau. Palomar este o tanara speranta a genului flamenco si a facut furori cu arta sa. A ridicat publicul in picioare cantand acapella, dansand flamenco si punand foarte multa pasiune in fiecare melodie interpretata.
Despre arta interpretativa putem vorbi la superlativ. Insa, modul in care s-a prezentat imbracat ne-a facut sa ne reamintim rapid despre unul din marii nostri artisti, despre care tocmai am scris recent, iar aici ne referim la Mihai Traistariu. Pantofii obositi, pantalonii mulati si care cadeau prost pe el, un sacou aruncat in graba ne-a lasat o impresie proasta. De altfel, si despre ceilalti membrii ai band-ului putem spune ca erau clonati vestimentar dupa Traistariu. Ce sa facem, probabil ca devin cu totii un etalon : talent ai, pacat ca nu-ti faci si imaginea pe masura.
Va invitam mai jos sa vizionati un mic fragment de flamenco cu David Palomar. Multumim Institutului Cervantes ca organizator si abia asteptam si editia a 4a.

http://www.youtube.com/watch?v=ppyKSplXqes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu