luni, 28 noiembrie 2011

Ultima fita: mall-ul



Orice week-end la mall este prilej de etalare a fitelor si ultimelor noutati in materie de vestimentatie. Cu atat mai mult acum cand am intrat in linie dreapta catre Sarbatorile de Iarna. Numai bun prilejul de a iesi pe seara la un restaurant din incinta mall-urilor sau de ce nu la o cafenea.
Sa gasesti in aceasta perioada in universul mall-urilor o masa la un restaurant este o adevarata lupta. De exemplu, la ‚Pizza Hut’ se statea la coada de parca aveau la acea ora ‚happy meal’. Toate ca toate dar persoanele care stateau la coada aveai senzatia ca se uita fix in farfuriile celor ce mancau. Nu ca ati fost si voi macar o data in unele din situatiile astea?
Ce sa mai, printre mesele pline de consumatori ale unui restaurant libanez incercau sa-si faca rost de o masa si proaspata pereche Firea-Pandele. Impreuna cu niste prieteni incercau sa se simta bine in atmosfera mall-ului si mai ales a restaurantului. Probabil ca mai puneau la cale un nou complex rezidential in Voluntari. Madam Firea parea excesiv de slaba si total inexpresiva, dar Pandele a avut mare grija de ea tot timpul. Ei, iubire mare mon cher…
Plimbandu-si prietena si probabil tot in cautarea unui loc la un restaurant l-am zarit si pe Prigoana junior, Honorius cauza. De cand s-a retras de la alegeri, unde a reprezentat PDL, domnisorul Honorius a pus ceva kilograme in plus si ne-a impresionat cu inceputul de burta pe care si-l etaleaza. Pana la urma nu conteaza ce ne place noua ci cum ii place brunetei lui prietene.
Hehe…pana vine Mosu’ probabil ca mai avem de vazut si auzit suficiente!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu