luni, 25 iulie 2011

Robert Turcescu se pregateste pentru fotoliul de primar al Pitestiului

Liderul PSD Victor Ponta spunea despre el ca "inainte" nu facea atatea prostii si era vorba despre vremurile in care avea emisiuni la mogulul Vantu. Acum s-a mutat de o vreme la un mogul in crestere si pare ca s-a facut frate cu "Puterea" ca sa treaca puntea. S-a vorbit despre el la un moment dat ca va fi sef la TVR si, cica, pentru ca nu-i place sa faca parte dintr-o ecuatie a esecului a refuzat. Robert Turcescu, pentru ca despre el vorbim, este un lup moralist care are orgolii cat carul si nu pierde nici o ocazie sa-si verse frustrarile si asa a procedat si saptamanile trecute cand s-a luat de colegul sau Mircea Badea. Multi si-au dat seama ca Turcescu a declansat un scandal artificial deoarece ii place sa fie "in fata". Numai ca in acel caz majoritatea i-a tinut partea lui Badea, si pe buna dreptate.
Turcescu s-a remarcat si prin calitatea sa de moderator al ultimelor dezbateri dintre Crin Antonescu, Mircea Geoana si Traian Basescu precum si ultima runda dintre pesedist si actualul presedinte.
Acum ne amintim si de faptul ca disparitia din presa a Cristinei Herea, o ziarista de monden care are o relatie de multi ani cu pseudo-politicianul Codrin Stefanescu, i se datoreaza lui Turcescu. Herea a publicat o stire, pe care a inghitit-o ca pelicanul de pe peretele de facebook a lui Turcescu, si care era falsa iar boss-ul trustului Peter Imre a dat-o afara.
Si ca sa ne intoarcem la Turcescu trebuie spus ca partenerul de viata al Oanei Sarbu se pregateste tare pentru a intra in competitia electorala din 2012 la finalul careia spera sa castige primaria Pitesti. Ceea ce nu-ntelege Turcescu este ca nu este suficienta doar notorietatea pe care ti-o castigi la televizor ca sa ajungi intr-o astfel de functie. La un moment dat si despre Radu Tudor, analist la celalalt mogul, se spunea ca este curtat de liberali pentru a candida la Primaria Constanta. Acum mai ramane ca si Gabriela Vranceanu Firea sa candideze la Primaria Voluntari si gata o sa avem o "elita"  de oameni de televiziune cu veleitati de primari. Sâc!

Un comentariu: