duminică, 24 iulie 2011

Inceput de drum

Inceput de drum

Am ezitat mult in a alege numele acestei platforme. De ce? Foarte simplu. Este un nou inceput de drum si necesita o abordare aparte. Asa credem noi. De cele mai multe ori inceputurile sunt destul de dificile si anevoioase, insa conditiile actuale nu fac altceva decât sa creeze premizele unui inceput fericit. Asa ca daca un astfel de proiect se naste pe timp de criza cand majoritatea clacheaza si renunta "STIRI DIN SURSE"are sanse la o viata lunga si trainica. O spune cineva care, de-a lungul anilor, a asistat la sucombarea catorva ziare. Unele din ele au fost de exceptie insa asta eeste viata. O lege nescrisa spune ca nu putem alege sau decide cine continua sa ramana pe piata, desi publicul opteaza pentru ceva anume.
Totusi nu trebuie neglijat faptul ca viata unui astfel de proiect jurnalistic depinde mult si de ceea ce gaseste in jur. Si spunem asta deoarece ne referim la comunitatea on line care il va  sustine sau nu.
Asa ca desi suntem la inceput avem convingerea ca dumneavoastra, cititorii, veti opta pentru STIRI DIN SURSE si peste ani. Vom creste impreuna, iar problemele dumneavoastra si nu numai cu siguranta vor fi si problemele noastre cei care lucram la realizarea acestui proiect indraznet. Vom incerca sa va oferim stiri de toate genurile si vom vorbi aici despre un ministru sau altul care habar nu are cat costa o paine sau cat este plata pentru intretinerea unui apartament, dar vom vorbi si despre aranjamente care se fac sau sunt deja facute in perspectiva alegerilor locale din 2012 si nu ii vom ierta nici pe colegi de breasla care ajung sa se confunde cu toti pitzipoancele si pitziponcii zilelor noastre. Si credem ca mai este necesara o precizare. Multe din textele ce vor veni se vor incadra in categoria "pamflet" asa ca subiectii nu trebuie sa se supere ci sa incerce sa ia partea buna a lucrurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu