luni, 9 mai 2016

CHARLES AZNAVOUR - ONE NIGHT ONLY

Charles Aznavour a tinut capul de afis in Saptamana Mare! Un concert anuntat de mai bine de jumatate de an si amanat de cateva ori din diverse motive, despre care am scris si noi, in sfarsit a avut loc.

Emotionant concertul, tinand cont ca pe scena a fost un artist care la varsta de 91 de ani nu si-a pierdut din vitalitatea si eleganta caracteristica. Sinceritatea si simtul umorului au deschis comunicarea artistului cu publicul. Cu o nonsalanta pe care varsta si experienta inaintata ti-o confera artistul a afirmat ca foloseste monitoare pentru versuri si ca este singurul artist care recunoaste.
De la un astfel de concert nu puteau sa lipseasca vedetele de la noi. Elegant cum il stim, Ion Dichiseanu si-a facut aparitia la concert impreuna cu niste prieteni. O aparitie mai discreta au avut-o Felicia Filip si sotul acesteia Cristian Mihailescu. Varujan Vosganian a fost prezent la concertul lui Aznavour, fiind ca si acesta de origine armeana. Figura centrala a aparitiilor la concert a fost sosirea intr-o masina de lux a lui Ion Tiriac, imbracat intr-un costum foarte elegant, si ‘asortat’ cu Camelia Potec.

Putem spune ca a fost un concert care nu trebuia ratat! Multumim organizatorilor! Multumim Charles Aznavour!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu